Târgul RoEnergy România reeditează ediţia de Timişoara, în septembrie 2024

Târgul RoEnergy România reeditează ediţia de Timişoara, în septembrie 2024

Târgul RoEnergy România, cel mai mare eveniment expozițional dedicat energiilor regenerabile din țara noastră, continuă seria sa de manifestări, pregătindu-se pentru a șaptea ediție la Timișoara în 2024.

Evenimentul, cu o tradiție solidă începând din 2010 și exclusiv dedicat energiilor regenerabile, a fost marcat în trecut de succesul ediției din Timișoara din 2023, conform feedback-ului pozitiv primit din partea expozanților participanți.

Ediția de anul acesta va avea loc în perioada 25-27 septembrie 2024, la Pavilionul Expovest (Calea Lugojului, nr. 7). Companiile expozante au început deja să își rezerve standuri pentru acest eveniment, printre acestea numărându-se nume precum Schletter Solar GmbH, Schäfer + Peters GmbH, K2 Systems GmbH, AE Alternative Energy GmbH, KBE BioENERGIE d.o.o., ETW Energietechnik GmbH, Sinocat Environmental Technology Co., Ltd, și altele.

Târgul RoEnergy România va aduce în premieră națională în 2024 cele mai noi inovații și tehnologii de ultimă generație din domeniul energiilor regenerabile, oferind o platformă de networking și schimb de know-how între furnizorii de produse și tehnologii și beneficiarii acestora, inclusiv companii, organizații, autorități, mass media și persoane fizice.

De-a lungul celor 14 ani de existență, Târgul RoEnergy a devenit principalul punct de întâlnire al industriei regenerabile din România, reunind actori relevanți din domeniu, inclusiv companii, autorități, asociații profesionale, mediul academic și mass media.

Evenimentul acoperă o gamă largă de domenii, inclusiv solar/fotovoltaic, energie geotermală, biomasă, biogaz, cogenerare, microhidroenergie, energie eoliană, stocare de energie, eficiență energetică, BMS etc.

Cu o tradiție solidă și o reputație consolidată, Târgul RoEnergy România reprezintă principala poartă de acces pentru know-how și investiții străine în domeniul energiilor regenerabile din România.

Pentru mai multe detalii, vizitați http://timisoara.roenergy.eu.

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *