Hidroelectrica preia UCM Reșița

Hidroelectrica preia UCM Reșița

Hidroelectrica, prin integrala sa deținere a Uzinei de Construcții Mașini Hidroenergetice (UCMH), a finalizat preluarea businessului UCM Reșița, într-o tranzacție evaluată la suma de 67.879.000 de lei.

UCM Reșița este recunoscută pentru activitatea sa în fabricarea și comercializarea de hidroagregate și echipamente auxiliare, oferind în același timp servicii de reabilitare, îmbunătățire specializată și asistență tehnică în domeniul energetic. Prin această achiziție, Uzina de Construcții Mașini Hidroenergetice dobândește toate activele, cunoștințele tehnice, contractele existente, brevetele și licențele necesare pentru a continua și dezvolta serviciile de fabricare, reabilitare și îmbunătățire a hidroagregatelor și echipamentelor auxiliare.

Cu aproximativ 450 de angajați specializați în producția și întreținerea echipamentelor hidroenergetice, compania este unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul său și furnizorul principal al peste 80% dintre echipamentele instalate în hidrocentralele din portofoliul Hidroelectrica. Această integrare întărește poziția Hidroelectrica pe piața energetică și aduce beneficii semnificative în ceea ce privește expertiza tehnică și capacitatea de producție.

Mihai VINTILĂ

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *