Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare

Accesul si utilizarea website-ului www.naturenergy.ro sunt supuse anumitor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Prin vizitarea si utilizarea acestui website, acceptati automat termenii si conditiile de utilizare de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor website-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website-ul www.naturenergy.ro.

Scopul website-ului www.naturenergy.ro este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid stiri, informatii, oferte si chiar detalii tehnice referitoare la produsele din domeniul Energiilor Regenerabile. O alta directie asumata a portalului o constituie promovarea energiilor regenerabile si educarea populatiei cu privire la avantajele folosirii acestor tehnologii.

www.naturenergy.ro poate contine link-uri catre alte website-uri, pentru a oferi un serviciu de informare suplimentar cititorilor, dar nu isi asuma responsabilitatea pentru functionarea website-ului respectiv, continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

www.naturenergy.ro poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din website. Campaniile si promotiile derulate de www.naturenergy.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila. www.naturenergy.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in website, altele decat cele organizate strict de www.naturenergy.ro.

Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Reproducerea integrala, partiala sau modificata a materialelor acestui website este permisa numai cu acceptul scris al Administratorului website-ului sau, in cazul unor materiale apartinand unor terte parti – cu acceptul scris al acestora, sau prin incheierea unor parteneriate in acest sens.Site-ul www.naturenergy.ro poate face in orice moment modificari in continutul si conditiile de folosire ale website-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest website si nu au caracter retroactiv.

Utilizatorii care contribuie cu informatii pe website-ul www.naturenergy.ro nu vor publica pe acest website informatii care pot induce in eroare corectitudinea datelor (text, poze, etc). www.naturenergy.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website de catre utilizatori. Materialele sunt pur informative.

Acceptarea termenilor si conditiilor
Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *