GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC. Inovație și sustenabilitate într-un singur loc

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC. Inovație și sustenabilitate într-un singur loc

EUROEXPO Fairs și ROMEXPO colaborează pentru a aduce cea mai amplă expoziție din România dedicată energiilor regenerabile și protecției mediului – EXPOZIȚIA ENERGIEI VERZI & ROMENVIROTEC. Evenimentul va avea loc între 11 și 13 aprilie 2024, în Pavilionul B2 din cadrul Complexului Expozițional ROMEXPO.

Noua platformă dedicată inovației și sustenabilității în domeniul energiei regenerabile și al tehnologiilor eco-friendly se bucură de un parteneriat deosebit cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, conferindu-i autenticitate și autoritate în domeniul sustenabilității. Prin colaborarea strânsă cu autoritățile guvernamentale, ne propunem să facilităm dialogul și schimbul de idei pentru a contribui la dezvoltarea unui viitor mai verde și durabil.

Renovatio, lider incontestabil în inovația în domeniul energiei regenerabile, se alătură acestui eveniment ca Partener Principal al expoziției. Cu o expertiză vastă și un portofoliu impresionant de proiecte de succes, Renovatio aduce o contribuție semnificativă la promovarea și implementarea soluțiilor energetice durabile.

EXPOZIȚIA ENERGIEI VERZI & ROMENVIROTEC se remarcă prin faptul că aduce sub același acoperiș cele mai recente tehnologii în producția de energii regenerabile – solară, eoliană, termală, biogaz – și soluții inovatoare pentru protecția mediului, cum ar fi gestionarea deșeurilor, a apelor, a siturilor contaminate, smart city și economie circulară. Expoziția adună lideri de opinie, experți în domeniu și companii de marcă din întreaga lume, pentru a explora și promova soluții sustenabile. Cu un număr impresionant de participanți și ocupând cel mai mare pavilion expozițional din România, evenimentul se anunță a fi o experiență complexă și de referință în domeniu.

EXPOZIȚIA ENERGIEI VERZI & ROMENVIROTEC reprezintă un pas important pentru promovarea energiei regenerabile și a tehnologiilor durabile în România. Prin parteneriatul nostru cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, dorim să ne consolidăm angajamentul pentru un viitor mai curat și mai verde. În același timp, parteneriatul cu Renovatio confirmă importanța pe care o acordăm proiectelor care contribuie la dezvoltarea durabilă a societății.

EXPOZIȚIA ENERGIEI VERZI & ROMENVIROTEC va fi cel mai bun loc de întâlnire pentru profesioniștii din domeniu și va oferi o imagine completă asupra celor mai noi tendințe și soluții în domeniul energiei verzi”, au declarat organizatorii.

EXPOZIȚIA ENERGIEI VERZI & ROMENVIROTEC este deschisă atât profesioniștilor din industrie, cât și publicului larg. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra participarea, vă rugăm să vizitați site-ul oficial al evenimentului: https://greenenergyexpo-romenvirotec.ro. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați organizatorii: www.greenenergyexpo-romenvirotec.ro.

Despre EUROEXPO Fairs EUROEXPO Fairs este o companie specializată în organizarea și gestionarea celor mai mari târguri de business din România, aducând împreună profesioniști din diverse domenii pentru a facilita schimbul de idei și încheierea de parteneriate durabile.

Despre ROMEXPO Cu o experiență relevantă în domeniu, Romexpo îmbină cu succes tradiția și experiența cu inovația și predilecția în organizarea târgurilor și expozițiilor pentru satisfacerea cerințelor unei piețe moderne, în continuă schimbare. ROMEXPO este, de asemenea, unul dintre cele mai mari centre expoziționale din Europa de Est, oferind spații moderne pentru evenimente de amploare în diverse domenii.

Despre Renovatio RENOVATIO activează prin mai multe linii de business, integrând eficient dezvoltarea și construirea proiectelor de energie regenerabilă cu tehnici inovatoare în operarea și mentenanța acestora, furnizarea pe termen lung a energiei verzi către clienți, proiecte de eficiență energetică, stocarea energiei, precum și realizarea și dezvoltarea primei rețele de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România. De mai bine de 18 ani, dedicarea pentru inovație, expertiza și satisfacția clienților diferențiază Renovatio în industria de profil, făcându-l un partener de încredere pentru toate nevoile legate de energie.

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *