Adam Smith se alătură ArcVera Renewables ca manager de dezvoltare

Adam Smith se alătură ArcVera Renewables ca manager de dezvoltare

ArcVera Renewables, un furnizor lider de consultanță și tehnică servicii pentru proiecte eoliene, solare și de stocare a energiei, anunță extinderea echipei sale de dezvoltare a afacerilor prin numirea lui Adam Smith. Acesta aduce un amestec unic de tehnică și expertiză comercială care va consolida eforturile ArcVera de a dezvolta baza sa de clienți din toate tehnologiile și zonele geografice.

„Este o oportunitate incredibilă de a lucra alături de o echipă talentată de profesioniști pasionați de energia regenerabilă. Devotamentul total al ArcVera de a oferi servicii de încredere, servicii de proiect perspicace și bazate pe acuratețe pentru clienți o fac a companie cu adevărat interesantă pentru care să lucrezi. Sunt mândru că fac parte din asta echipă uimitoare”, a concluzionat Adam Smith.

ArcVera Renewables a cunoscut o creștere puternică în ultimii câțiva ani. Compania își propune să profite din plin de politicile de energie regenerabilă favorabile în curs de dezvoltare în SUA dar de pe piețele sale globale stabilite din India, Africa de Sud și America Latină.

Mihai VINTILĂ

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *