Finanțare pentru panouri fotovoltaice de la Banca Transilvania

Finanțare pentru panouri fotovoltaice de la Banca Transilvania

Interesul publicului pentru programele Casa Verde, în special pentru cel dedicat fotovoltaicelor, a atras și orientarea băncilor pentru finanțarea unor astfel de proiecte. Astfel Banca Transilvania a anunțat că lansează un pachet de soluții pentru reducerea costurilor cu energia, care cuprinde finanțarea pentru panouri fotovoltaice și oferte specifice din partea partenerilor băncii în acest program.

Soluțiile sunt destinate antreprenorilor care doresc să-și crească sustenabil afacerea prin producerea și utilizarea energiei verzi din surse regenerabile. Pentru cei interesați banca a lansat chiar și un simulator online unde se pot afla ratele de plătit.

Pentru că am amintit și de ofertele partenerilor băncii acestea se referă la monitorizarea consumului de energie, consultanță pentru identificarea soluției tehnice potrivite și obținerea avizelor necesare investiției, instalarea panourilor și conectarea sistemului fotovoltaic la rețea.

Bănca Transilvania spune că această inițiativă urmărește sustenabilitatea, creditele verzi și alocarea resurselor, pentru un impact pozitiv față de mediu și antreprenori. Noi completăm și cu afirmațiile că banca urmărește piața și desigur realizarea de profit. Acest lucru este meritoriu atât pentru instalatorii de panouri fotovoltaice cât și pentru beneficiari dar mai ales pentru țară care își reduce astfel dependența de hidrocarburi.

Mihai VINTILĂ

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *