Eticheta Solergy

Eticheta Solergy

Potrivit Solar Heating Initiative (SHI), „eticheta Solergy urmărește să îmbunătățească poziționarea colectoarelor solare termice ca generatoare de căldură fără CO2, să sporească transparența cu privire la eficiența acestora și să ajute consumatorii să ia decizii de cumpărare mai bune atunci când vine vorba de produse ecologice. și căldură durabilă, rentabilă.”

Solergy încurajează producătorii să continue să-și îmbunătățească produsele și să-și consolideze competitivitatea. În cadrul schemei, fiecărui colector i se atribuie o clasă de eficiență energetică, care variază de la A- la AAA, pe baza producției anuale a colectorului în diferite climate europene, calculată în timpul certificării Solar Keymark.

GSCN este o rețea independentă de aproximativ 30 de organisme de certificare sau inspecție, laboratoare de testare și producători.

Mihai VINTILĂ

NaturEnergy

Portalul energiilor alternative din România. Informații despre tehnologii, târguri și expoziții, opinii ale specialiștilor din domeniu, cele mai noi date despre companii. Punem accent pe tot ce trebuie știut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *