EVENIMENTE

NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

Conferinta Internationala dedicata Energiei Regenerabile in Tunisia

onferinta Internationala dedicata Energiei Regenerabile in Tunisia
In perioada 22-24 Ianuarie 2014 la Sousse in Tunisia se va desfasura Conferinta Internationala dedicata Materialelor Compozite si Energiei Regenerabile, organizata de Universitatea din Sousse.
Evenimentul se adreseaza specialistilor din domeniu si are ca scop satisfacerea nevoilor stiintifice ale oamenilor de stiinta si cercetatorilor cu privire la diverse aspecte ale segmentului materialelor compozite si aplicatiilor de energie regenerabila.

A VI-a editie a Conferintelor Internationale de Energie Regenerabila la RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE

A VI-a editie a Conferintelor Internationale de  Energie Regenerabila la RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPEEnergiile regenerabile continua sa castige teren in ceea ce priveste viitorul energetic al Romaniei. Atentia autoritatilor este indreptata catre investitiile si posibilitatile de dezvoltare a acestui sector. Experti si persoane cu putere de decizie in domeniu se vor reuni pentru a sasea oara in cadrul targului si conferintelor RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE. Evenimentul va avea loc in perioada 20-22 noiembrie 2013, la EXPOROM - Bucuresti si va gazdui peste 100 de vorbitori la cele 5 conferinte internationale si cele 4 evenimente conexe organizate.

Inedit in Romania: Cursuri gratuite, timp de trei zile, pentru romanii interesati sa-si produca curent electric pe acoperisul casei

Cursuri gratuite, timp de trei zile, pentru romanii interesati sa-si produca curent electric pe acoperisul caseiA IV-a editie a Targului International RoEnergy Timisoara, din 5-7 noiembrie 2013, ofera cursuri gratuite, intitulate AREL Academy, sesiunea de iarna RoEnergy 2013, timp de trei zile, pentru romanii interesati sa afle detalii despre cum se poate produce energie electrica prin instalarea de panouri fotovoltaice pe acoperisurile caselor.  Cursurile, de tip workshop ( cu intrebari-raspunsuri pe teme practice), vor fi predate de catre reprezentantii Asociatiei Romane a Electricienilor (AREL), parteneri ai Targului RoEnergy Timisoara, organizat de R.E.S. Group.

Romanian Solar Summit 2013 se apropie

Romanian Solar Summit 2013 se apropiePe data de 19 Noiembrie 2013, Asociatia Romana pentru Industria Fotovoltaica (RPIA), in parteneriat cu PV Romania, organzeaza Romanian Solar Summit 2013, la Hotel Intercontinental Bucuresti.

Aceasta este cea mai mare conferinta pe tema energiei fotovoltaice organizate in Romania, iar organizatorii cred ca aceasta nu va fi numai un bun prilej pentru schimburi de experienta, dar si o platforma pentru o analiza in profunzime a modului in care se dezvolta in prezent industria solara din Romania.

RENEXPO®BIO&CO - puntea pentru independenta energetica a Romaniei si un mediu mai curat

RENEXPO SEE 2013In ciuda modificarilor realizate in schema de sprijin de acordare a certificatelor verzi, investitiile in energie regenerabila au continuat sa creasca, iar o resursa cu un potential urias pentru Romania este reprezentata de biomasa.

Odata cu dezvoltarea rapida a sectorului eolian, cu asteptarile de crestere si a celui de solar sunt necesare capacitati de echilibrare a energiei, iar energia din biomasa este una din alternativele cele mai logice pentru atingerea acestui echilibru.

Examinand care din tehnologii sunt profitabile si unde, datorita necesitatii de balansare a energiei si pentru a sprijini investitorii in acest domeniu, REECO a decis sa sustina dezvoltarea BIOmasei, BIOgazului, BIOcombustibililor si COgenerii in Romania.

Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design