EVENIMENTE
NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

Companii de pe trei continente expun la Targul RoEnergy Bucuresti, din 5-7 Iunie 2013

Cel mai important eveniment dedicat industriei de energii regenerabile din Romania, Targul RoEnergy Bucuresti 2013, desfasurat in perioada 5 - 7 Iunie 2013 la ROMAERO Baneasa, se bucura de un interes deosebit din partea firmelor de profil. Analistii apreciaza ca editia RoEnergy Bucuresti din acest an va fi, cu siguranta, cea mai relevanta reuniune de profil din Romania.

Panouri fotovoltaice pe acoperisurile cladirilor – noul trend pentru a creste eficienta energetica

In data de 5 iunie 2013, in cadrul Targului International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii, RoEnergy Bucuresti 2013, de la ROMAERO, Baneasa, va avea loc Conferinta Internationala Energia solara in Romania, intitulata "Industria PV, dificultati si provocari", editia a III-a. 

Oameni de afaceri germani, greci, italieni cauta parteneri romani la Targul RoEnergy Bucuresti, din 5-7 Iunie 2013

Cel mai important eveniment dedicat industriei de energii regenerabile din Romania, Targul RoEnergy Bucuresti 2013, din 5-7 iunie 2013, ROMAERO, Baneasa,  se bucura de un interes deosebit din partea firmelor  de profil. Analistii apreciaza ca editia RoEnergy Bucuresti  din luna Iunie va fi, cu siguranta, cea mai relevanta reuniune din acest an.

Eficienta energetica si constructii ecologice la Targul EcoLogica!

Pregatirile pentru evenimentul dedicat energiei regenerabile si constructiilor ecologice, Targul EcoLogica, sunt in toi. In perioada 16-19 mai 2013, parcarea Cora Cluj va gazdui evenimentul care doreste sa transforme modul in care clujenii percep notiunea de “energie verde”.

Targul de energie regenerabila si constructii ecologice, EcoLogica a ajuns la a 3-a editie!

EcoLogica este cel mai important eveniment dedicat energiei regenerabile, constructiilor ecologice si eficientei energetice. Evenimentul se va desfasura in parcarea celui mai mare Hipermarket independent din Cluj-Napoca, Cora Cluj, in perioada 16-19 mai 2013.

Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design