EVENIMENTE
NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

Eveniment de echipamente electrice si automatizari, IEAS, 10 - 13 septembrie 2013, Palatul Parlamentului, Bucuresti - Urmare editia IX-a -


Pe o suprafata de peste 3.600 mp, in salile Unirii, Take Ionescu si I.C.Bratianu de la Palatul Parlamentului, peste 100 de companii de top din tara si din strainantate au expus cele mai noi tehnologii din industria energetica, electrica si a automatizarilor.

Timp de 4 zile, intre 10 si 13 Septembrie s-a desfasurat cel mai mare eveniment dedicat industriei din Romania.Summit-ul pentru investitii in Energie – Myanmar 2013

In perioada 3-4 Septembrie 2013 in capitala Uniunii Myanmar, Yangon, va avea loc Summitul pentru Investitii in Energie. Avand in vedere faptul ca Myanmarul este o tara cu bogate resurse energetice, mai ales pentru hidroenergie si gaze naturale, fiind si unul din cei mai mari cinci exportatori de gaze naturale din regiunea sa, acest eveniment este considerat unul deosebit de important pentru regiunea Asiei de Sud-Est.

Intersolar Europe 2013

Peste numai doua saptamani, in perioada 19-21 Iunie 2013, in Munchen, Germania, va avea loc cel mai important eveniment mondial din domeniul energiei solare. Astfel, specialistii din aceasta industrie considera manifestarea din Germania ca fiind cea mai mare expozitie de echipamente si servicii din sectorul fotovoltaic si solar-termic.

Un miliard de euro pentru primarii. Aflati detalii la Conferinta Energia solara din 5 iunie 2013, Targ RoEnergy Bucuresti 2013, ROMAERO


Expozanti din 13 tari (Germania, Italia, Franta, Polonia, Bulgaria, Grecia, Spania, Ungaria, SUA, Turcia, India, China, Romania) isi vor prezenta ofertele in cadrul celui mai important eveniment dedicat industriei de energii regenerabile din Romania, Targul RoEnergy Bucuresti 2013, din 5 - 7 iunie 2013, ROMAERO, Baneasa.

Companii de pe trei continente expun la Targul RoEnergy Bucuresti, din 5-7 Iunie 2013

Cel mai important eveniment dedicat industriei de energii regenerabile din Romania, Targul RoEnergy Bucuresti 2013, desfasurat in perioada 5 - 7 Iunie 2013 la ROMAERO Baneasa, se bucura de un interes deosebit din partea firmelor de profil. Analistii apreciaza ca editia RoEnergy Bucuresti din acest an va fi, cu siguranta, cea mai relevanta reuniune de profil din Romania.

Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design