EVENIMENTE

NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

ENREG ENERGIA REGENERABILA® - a sasea editie plina de noutati si inovatii intre 09-11/04/2014, Expo Arad International

A VI-a editie ENREG ENERGIA REGENERABILA® - cel mai mare si  important eveniment pe energie regenerabila si eficienta energetica din triunghiul de frontiera România - Ungaria - Serbia, impreuna cu a doua editie PV Platform Romania - punctul de intâlnire pentru expertii din domeniul fotovoltaic, si-a deschis portile ieri, 9 aprilie 2014, la Expo Arad International. Peste 60 de expozanti, din 7 tari europene impreuna cu o serie de conferinte si forumuri aduc in atentia    vizitatorilor noutati si inovatii in domeniu. Pe parcursul a 3 zile de eveniment expozantii isi prezinta produsele, serviciile, posibilitatile de finantare si proiectele realizate sau planuite pe viitor in acest domeniu. Targul va putea fi vizitat si astazi, 10 aprilie intre orele 9-18 si maine, 11 aprilie intre orele 9-16.

Noile tehnologii si programele de responsabilizare sociala –capete de afis ale targurilor ROMENVIROTEC si ROMMEDICA

Romenvirotec si RommedicaIn perioada 26 – 29 martie, Centrul Expozitional ROMEXPO a organizat doua manifestari expozitionale de traditie: cea de a 21-a editie a ROMENVIROTEC - Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului si ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie, eveniment ajuns la cea de a 24-a editie.
Timp de patru zile, companii importante din ambele domenii dar si reprezentanti ai autoritatilor si institutiilor implicate au luat parte la aceste evenimente, prezentand cele mai noi realizari in domeniu dar si prin sustinerea de workshop-uri si conferinte.

ROMEXPO da startul saptamanii sanatatii

Romenvirotec-    ROMENVIROTEC - Primul targ carbon neutru din Romania

-    ROMMEDICA – tehnologii medicale de ultima ora

In perioada 26 – 29 martie, ROMEXPO organizeaza doua manifestari expozitionale ce au ca numitor comun sanatatea: ROMENVIROTEC - Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectie a mediului si ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie.

In ceea ce priveste protectia mediului, ROMEXPO continua seria actiunilor initiate anul trecut, odata cu inaugurarea primelor sali de conferinta incalzite cu ajutorul pompelor de caldura geotermale, prin declararea ROMEVIROTEC drept primul targ carbon neutru din Romania.

Editia a IV-a a IRENEC – 26-28 Iunie 2014

IRENEC 2014 NaturenergyEUROSOLAR Turcia, ramura turceasca a Asociatiei Europene pentru Energie Regenerabila, este entitatea care va organiza si in acest an evenimentul IRENEC, ajuns la cea de-a patra editie. Astfel, aceasta conferinta internationala reprezinta o platforma prin intermediul careia cei prezenti isi pot impartasi cunostintele si experienta cu privire la aspectele tehnice, politice si economice ale tranzitiei catre o energie totalmente verde.

O luna pana la ENREG ENERGIA REGENERABILA®

Energia solara are un rol distinct in cadrul targului internatonal ENREG ENERGIA REGENERABILA®.

La a 6-a editie, in perioada 9-11 aprilie 2014, ENREG va prezenta la Expo Arad International cel mai mare eveniment de energii regenerabile in triunghiul de frontiera Ungaria-Serbia-Romania.

Acest eveniment central este locul potrivit pentru companii din domeniu care vor sa isi prezinte produsele si serviciile pe piata din Romania.

Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design