EVENIMENTE

NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

'ExpoBiomasa' isi primeste si anul acesta vizitatorii cu noi inovatii

Targul “ExpoBiomasa 2017” are drept tematica utilizarea biomasei pentru producerea de energie. Competitorii vor putea prezenta inovatii in ce priveste utilizarea Biomasei pentru producerea de Energie, Aplicabilitatea Biomasei in domeniile agricol si forestier, Echipamente pentru sortare, stocare si uscarea Biomasei, etc.


Conventia si Expozitia Internationala Geotermala din Indonezia isi deschide si anul acesta portile


      Asociatia Indoneziana Geotermala (INAGA) organizeaza anul acesta cea de-a 5-a editie a Conventiei si Expozitiei Internationale din Indonezia destinata energiei geotermale. Acest eveniment are ca obiectiv sensibilizarea publicului larg cu privire la energia geotermala ca fiind o sursa viabila, abundenta ce poate substitui combustibilii fosili in mod eficient, dar si prezentarea noilor tehnologii cu aplicabilitate in domeniul industriei geotermale.

Smart Event in a Smart City!

IEAS 2015Anul acesta IEAS aduce in prim-plan un concept inovativ si de mare actualitate pentru România, ce pune accentul pe valorificarea resurselor firmelor din industrie si promovarea produselor si serviciilor smart pentru orase – Smart City. Smart City la IEAS reprezinta: Energie Inteligentă,  Clădiri Inteligente, Tehnologii Inteligente, Transport Inteligent, Sisteme de securitate inteligente.

Drumul de la Eficienta la Independenta energetica trece prin Targul RoEnergy Bucuresti, din 6 - 8 mai 2015

roenergy 2015Cea mai importanta manifestare din domeniul Energiilor Regenerabile si al Eficientei Energetice din Romania continua seria evenimentelor cu Targul International RoEnergy Bucuresti, in perioada 6-7-8 mai 2015, care va avea loc la  Romexpo, Pavilion D2, B-dul Marasti, 65-67. In paralel cu expozitia, timp de trei zile, vor avea loc o serie de conferinte, mese rotunde, workshop-uri, cat si alte manifestari conexe.

Seminar despre Energie la ENREG Energia Regenerabila de la Arad

Seminar ENREG AradCamera de Comert Italiana pentru Romania a organizat in cadrul evenimentului ENREG Energia Regenerabila desfasurat la Arad in perioada 9-11 Aprilie un seminar pe tema Energiei, totul in perspectiva modificarii schemei de sprijin pentru producatorii de electricitate verde si a introducerii tarifelor fixe feed-in.

Discutia s-a purtat sub denumirea ”Spre Feed-in-Tariff. Cerintele necesare pentru dezvoltarea de mici instalatii cu biomasa, biogaz si fotovoltaice. Aspecte juridice, comerciale si financiare”, iar invitatul special a fost Zoltan Nagy-Bege, membrul Comitetului de Reglementare al ANRE.

Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design