EVENIMENTE
NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

Noi tehnologii eco transforma sistemele de energie din Sud-Estul Europei

Noi tehnologii eco transforma sistemele de energie din Sud-Estul EuropeiPentru a raspunde contextului actual si provocarilor de ordin economic, capitala Bulgariei va gazdui din nou anul viitor cea de-a zecea editie a Expozitiei si Forumului pentru Eficienta Energetica, Energie Regenerabila si Orase Inteligente, pentru Sud-Estul Europei.

Evenimentul va avea loc in perioada 5-7 Martie 2014 si va incuraja parteneriatele intre jucatorii nationali si internationali din aceasta industrie a energiei regenerabile, accentuand inca o data rolul deosebit de important pe care energia regenerabila si reducerea emisiilor de CO2 il au in contextul independentei energetice a regiunii.

Conferinta Internationala dedicata Energiei Regenerabile in Tunisia

onferinta Internationala dedicata Energiei Regenerabile in Tunisia
In perioada 22-24 Ianuarie 2014 la Sousse in Tunisia se va desfasura Conferinta Internationala dedicata Materialelor Compozite si Energiei Regenerabile, organizata de Universitatea din Sousse.
Evenimentul se adreseaza specialistilor din domeniu si are ca scop satisfacerea nevoilor stiintifice ale oamenilor de stiinta si cercetatorilor cu privire la diverse aspecte ale segmentului materialelor compozite si aplicatiilor de energie regenerabila.

A VI-a editie a Conferintelor Internationale de Energie Regenerabila la RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE

A VI-a editie a Conferintelor Internationale de  Energie Regenerabila la RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPEEnergiile regenerabile continua sa castige teren in ceea ce priveste viitorul energetic al Romaniei. Atentia autoritatilor este indreptata catre investitiile si posibilitatile de dezvoltare a acestui sector. Experti si persoane cu putere de decizie in domeniu se vor reuni pentru a sasea oara in cadrul targului si conferintelor RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE. Evenimentul va avea loc in perioada 20-22 noiembrie 2013, la EXPOROM - Bucuresti si va gazdui peste 100 de vorbitori la cele 5 conferinte internationale si cele 4 evenimente conexe organizate.

Inedit in Romania: Cursuri gratuite, timp de trei zile, pentru romanii interesati sa-si produca curent electric pe acoperisul casei

Cursuri gratuite, timp de trei zile, pentru romanii interesati sa-si produca curent electric pe acoperisul caseiA IV-a editie a Targului International RoEnergy Timisoara, din 5-7 noiembrie 2013, ofera cursuri gratuite, intitulate AREL Academy, sesiunea de iarna RoEnergy 2013, timp de trei zile, pentru romanii interesati sa afle detalii despre cum se poate produce energie electrica prin instalarea de panouri fotovoltaice pe acoperisurile caselor.  Cursurile, de tip workshop ( cu intrebari-raspunsuri pe teme practice), vor fi predate de catre reprezentantii Asociatiei Romane a Electricienilor (AREL), parteneri ai Targului RoEnergy Timisoara, organizat de R.E.S. Group.

Romanian Solar Summit 2013 se apropie

Romanian Solar Summit 2013 se apropiePe data de 19 Noiembrie 2013, Asociatia Romana pentru Industria Fotovoltaica (RPIA), in parteneriat cu PV Romania, organzeaza Romanian Solar Summit 2013, la Hotel Intercontinental Bucuresti.

Aceasta este cea mai mare conferinta pe tema energiei fotovoltaice organizate in Romania, iar organizatorii cred ca aceasta nu va fi numai un bun prilej pentru schimburi de experienta, dar si o platforma pentru o analiza in profunzime a modului in care se dezvolta in prezent industria solara din Romania.

Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design