EVENIMENTE
NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

Editia a IV-a a IRENEC – 26-28 Iunie 2014

IRENEC 2014 NaturenergyEUROSOLAR Turcia, ramura turceasca a Asociatiei Europene pentru Energie Regenerabila, este entitatea care va organiza si in acest an evenimentul IRENEC, ajuns la cea de-a patra editie. Astfel, aceasta conferinta internationala reprezinta o platforma prin intermediul careia cei prezenti isi pot impartasi cunostintele si experienta cu privire la aspectele tehnice, politice si economice ale tranzitiei catre o energie totalmente verde.

O luna pana la ENREG ENERGIA REGENERABILA®

Energia solara are un rol distinct in cadrul targului internatonal ENREG ENERGIA REGENERABILA®.

La a 6-a editie, in perioada 9-11 aprilie 2014, ENREG va prezenta la Expo Arad International cel mai mare eveniment de energii regenerabile in triunghiul de frontiera Ungaria-Serbia-Romania.

Acest eveniment central este locul potrivit pentru companii din domeniu care vor sa isi prezinte produsele si serviciile pe piata din Romania.

ExpoEnergiE: Targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale

A patra editie a ExpoEnergiE se va desfasura in Pavilionul C1 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO in perioada 15-18 octombrie 2014, in acelasi timp cu TIB - Targul Tehnic International Bucuresti si INVENTIKA - Salonul de inventii si inovatii.
ExpoEnergiE reprezinta un eveniment adresat pietei energiei si industriei de petrol si gaze, constituindu-se intr-o platforma de interactiune pentru specialistii din domeniu si avand ca scop principal promovarea potentialului local in vederea atragerii de investitori.

ROMENVIROTEC: O expozitie dedicata mediului inconjurator

A 21-a editie a ROMENVIROTEC, expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectie a mediului, va avea loc in perioada 26-29 martie 2014, in Pavilioanele C2, C3 si Platforma 5 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO.
ROMENVIROTEC reprezinta cea mai importanta expozitie internationala dedicata protectiei mediului din Romania, fiind un eveniment de referinta pentru toti cei implicati in protejarea mediului inconjurator care doresc ca Romania sa se alinieze Directivelor UE din domeniu.

Sunteti pregatiti pentru Revolutia Energetica din 2014 ?

RoEnergy 2013Sunteti pregatiti pentru Revolutia Energetica din 2014? Au inceput inscrierile pentru editia a IV-a a celui mai important eveniment de Energii Regenerabile din Romania: Targul RoEnergy Bucuresti 2014
A IV-a editie a Targului International RoEnergy Bucuresti, care va avea loc in perioada 11-13 iunie 2014, la ROMAERO, Baneasa, sector1 , Bucuresti, cel mai important eveniment al industriei de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica din Romania, revine in Capitala tarii cu o noua abordare mai interactiva si mai diversificata.

Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design