EVENIMENTE

NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

A 26-a editie a Targului International AMPER 2018 - Future Technologies

    

     AMPER este unul dintre cele mai mari targuri de echipamente electrice si electronice. Amper Expo este un eveniment de 4 zile care se desfasoara in perioada 20-23 Martie 2018 in Brno, Cehia. La acest eveniment sunt asteptate peste 605 companii de top din 23 de tari.

“EES Europe” revine pe scena targurilor si expozitiilor cu cea de-a 3-a editie.

    “EES Europe” este una dintre cele mai mari expozitii de baterii si sisteme de stocare a energiei din Europa. Este un eveniment care aduce laolalta producatori, distribuitori, furnizori si utilizatori ai sistemelor de stocare a energiei atat mobile cat si stationare. Acest eveniment are loc anual, simultan cu evenimentul Intersolar Europa in orasul Munich, Germania.


A 9-a editie a PV Guangzhou isi deschide portile in vara anului 2017

    PV Guangzhou este un eveniment care in anul 2016 se bucura de prezenta a 200 de intreprinderi internationale cunoscute precum Yingli Solar, 3HZ-SOLAR, Guoyu, JCN New Energy si altele. Expozitia a pus la dispozitie o gama variata de produse precum: materii prime, materiale principale si auxiliare, masinarii si echipamente, celule fotovoltaice, etc.


ROMENVIROTEC 2017 abordeaza si anul acesta problemele legate de poluarea masiva si aduce noi propuneri in domeniul protectiei mediului.

ROMENVIROTEC 2017 este un eveniment care abordeaza problematica protectiei mediului, modalitati de combatere a poluarii si economisire a energiei, reciclarea. In centrul acestui eveniment se afla manangementul deseurilor, inovatii in ce priveste tratarea apelor uzate, solutii de tratare si reciclare a deseurilor precum si aspecte legate de legislatia si normele europene aflate in vigoare referitoare la protectia mediului. 

'ICCI 2017' celebreaza anul acesta cea de-a 23-a editie a evenimentului.

    “ICCI 2017” este un eveniment ce sa va desfasura sub forma de Targ si Expozitie care are ca tematica problematica sectorului energetic si de asemenea trateaza si tematici tehnice precum Eficienta Energetica, Tehnologii de Energie Regenerabila, Inovatii pe piata Energiei Regenerabile, Tehnologii Energetice Conventionale.


Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design