EVENIMENTE

NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

World Battery Industry Expo 2020, Guangzhou, China

Expoziția World Battery Industry Expo (WBE), cu un nume nou acum, isi asteapta vizitatorii in luna august 2020. Deja o serie de firme si-au anuntat prezenta in ciuda pandemiei de COVID-19. 

Data: 16 - 18 august 2020
Locul de desfășurare: China Import & Export Fair Complex, Guangzhou
Site web: www.battery-expo.com

A 9-a expoziție de bioenergie Asia-Pacific (APBE 2020)

Al 13-lea plan pe cinci ani al Chinei pentru industria bioenergiei prevede ca până în 2020, consumul anual de energie din biomasă al națiunii să fie echivalent cu 58 de milioane de tone de cărbuni standard. Capacitatea instalată pentru producerea energiei de biomasă se va ridica la 15 milioane de kilowati. Consumul anual de biomasă-lichid și pelete de biomasă va atinge anual 6 milioane de tone și 30 de milioane de tone.
 

Energy Storage Summit Japonia, Tokyo 2020

Energy Storage Summit Japonia, Tokyo 2020. 24. - 25. iunie 2020 | Târg cu congres pentru producerea și stocarea energiei regenerabile. 

Summit-ul pentru stocarea energiei din Japonia este un târg internațional cu congres însoțitor cu privire la colectarea și stocarea de energie regenerabilă care este o problemă care se adreseaza oamenilor de știință și politicienii din întreaga lume.

Forumul Eficienței Energetice din România 2018

Unul dintre cele mai importante Evenimente din Romania dedicat Eficienței Energetice și Programului de dezvoltare a Energiei sustenabile.

A 26-a editie a Targului International AMPER 2018 - Future Technologies

    

     AMPER este unul dintre cele mai mari targuri de echipamente electrice si electronice. Amper Expo este un eveniment de 4 zile care se desfasoara in perioada 20-23 Martie 2018 in Brno, Cehia. La acest eveniment sunt asteptate peste 605 companii de top din 23 de tari.

Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design