EVENIMENTE
NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

Drumul de la Eficienta la Independenta energetica trece prin Targul RoEnergy Bucuresti, din 6 - 8 mai 2015

roenergy 2015Cea mai importanta manifestare din domeniul Energiilor Regenerabile si al Eficientei Energetice din Romania continua seria evenimentelor cu Targul International RoEnergy Bucuresti, in perioada 6-7-8 mai 2015, care va avea loc la  Romexpo, Pavilion D2, B-dul Marasti, 65-67. In paralel cu expozitia, timp de trei zile, vor avea loc o serie de conferinte, mese rotunde, workshop-uri, cat si alte manifestari conexe.

Seminar despre Energie la ENREG Energia Regenerabila de la Arad

Seminar ENREG AradCamera de Comert Italiana pentru Romania a organizat in cadrul evenimentului ENREG Energia Regenerabila desfasurat la Arad in perioada 9-11 Aprilie un seminar pe tema Energiei, totul in perspectiva modificarii schemei de sprijin pentru producatorii de electricitate verde si a introducerii tarifelor fixe feed-in.

Discutia s-a purtat sub denumirea ”Spre Feed-in-Tariff. Cerintele necesare pentru dezvoltarea de mici instalatii cu biomasa, biogaz si fotovoltaice. Aspecte juridice, comerciale si financiare”, iar invitatul special a fost Zoltan Nagy-Bege, membrul Comitetului de Reglementare al ANRE.

ENREG ENERGIA REGENERABILA® - a sasea editie plina de noutati si inovatii intre 09-11/04/2014, Expo Arad International

A VI-a editie ENREG ENERGIA REGENERABILA® - cel mai mare si  important eveniment pe energie regenerabila si eficienta energetica din triunghiul de frontiera România - Ungaria - Serbia, impreuna cu a doua editie PV Platform Romania - punctul de intâlnire pentru expertii din domeniul fotovoltaic, si-a deschis portile ieri, 9 aprilie 2014, la Expo Arad International. Peste 60 de expozanti, din 7 tari europene impreuna cu o serie de conferinte si forumuri aduc in atentia    vizitatorilor noutati si inovatii in domeniu. Pe parcursul a 3 zile de eveniment expozantii isi prezinta produsele, serviciile, posibilitatile de finantare si proiectele realizate sau planuite pe viitor in acest domeniu. Targul va putea fi vizitat si astazi, 10 aprilie intre orele 9-18 si maine, 11 aprilie intre orele 9-16.

Noile tehnologii si programele de responsabilizare sociala –capete de afis ale targurilor ROMENVIROTEC si ROMMEDICA

Romenvirotec si RommedicaIn perioada 26 – 29 martie, Centrul Expozitional ROMEXPO a organizat doua manifestari expozitionale de traditie: cea de a 21-a editie a ROMENVIROTEC - Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului si ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie, eveniment ajuns la cea de a 24-a editie.
Timp de patru zile, companii importante din ambele domenii dar si reprezentanti ai autoritatilor si institutiilor implicate au luat parte la aceste evenimente, prezentand cele mai noi realizari in domeniu dar si prin sustinerea de workshop-uri si conferinte.

ROMEXPO da startul saptamanii sanatatii

Romenvirotec-    ROMENVIROTEC - Primul targ carbon neutru din Romania

-    ROMMEDICA – tehnologii medicale de ultima ora

In perioada 26 – 29 martie, ROMEXPO organizeaza doua manifestari expozitionale ce au ca numitor comun sanatatea: ROMENVIROTEC - Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectie a mediului si ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie.

In ceea ce priveste protectia mediului, ROMEXPO continua seria actiunilor initiate anul trecut, odata cu inaugurarea primelor sali de conferinta incalzite cu ajutorul pompelor de caldura geotermale, prin declararea ROMEVIROTEC drept primul targ carbon neutru din Romania.

Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design