EVENIMENTE

NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

Concluzii la finalul expozitiei solare din Bulgaria

Organizatorii expozitiei anuale din Bulgaria destinate energiei solare, fotovoltaice si termice din regiunea Sud-Estului Europei au stabilit deja data editiei din 2013. Astfel, editia de anul urmator se va desfasura in perioada 29-31 Mai in capitala Bulgariei, Sofia.

Conferintele RoEnergy 2012

Targul RoEnergy South-East Europe, Bucuresti 2012, reuneste, sub acelasi "acoperis", autoritati, asociatii profesionale, companii, experti si mass media, generand o autentica platforma de promovare a RES in aceasta parte a Europei. Printre avantejele Romaniei se numara potentialul urias, subventii importante si piata mare, in plina dezvoltare.

Intersolar Europe Munchen 2012

Fiind un centru international pentru tehnologie solara, acest eveniment reflecta dinamica dezvoltarii si intregul lant de valori din domeniile energiei fotovoltaice si solare termice. Profesionisti din industrie si comert, furnizori si reprezentanti de institutii sunt asteptati la acest program important, care include conferinte, seminarii, workshop-uri si prelegeri despre ultimele tendinte din aceasta industrie si practici de predare a know-how-ului. 

Intersolar 2012: prima zi

Expozitia, despre care noi am mai vorbit si aici, si-a deschis portile la ora 9.00 dimineata pentru prima zi a evenimentului si, in ciuda ploii, aproximativ 80.000 de oameni au trecut prin spatiul expozitional amenajat. Organizat la Munchen pentru al cincilea an, evenimentul a debutat cu o conferinta anuala la Centrul International pentru Congrese din Munchen, inainte ca cea mai mare expozitie solara din lume sa fie declarata deschisa. 

A inceput Intersolar Europe 2013

Ieri, la Munchen, a fost inaugurata editia din acest an a Targului Intersolar Europe, unul din cele mai importante evenimente din lume dedicate energiei solare.

Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design