EVENIMENTE
NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

RENEXPO – a V-a editie la Bucuresti

A cincea editie a Targului de Comert International pentru energie regenerabila din Romania si sud-estul Europei atrage investitorii. 
Renexpo din Sud-Estul Europei, cel mai mare si mai important eveniment dedicat energiei regenerabile si eficientei energetice, revine cu editia a V-a, la Sala Palatului din Bucuresti, intre 21 si 23 noiembrie 2012.

SEE Solar – Solar PV & Thermal Exhibition

The annual South-Eastern Europe exhibition regarding solar, photovoltaic and thermal energy will take place next year between 29 and 31 May, in the Bulgarian capital of Sofia. The last report from the European Photovoltaic Industry Association shows up that solar photovoltaic energy continues to expand remarkably since 2011.

Concluzii la finalul expozitiei solare din Bulgaria

Organizatorii expozitiei anuale din Bulgaria destinate energiei solare, fotovoltaice si termice din regiunea Sud-Estului Europei au stabilit deja data editiei din 2013. Astfel, editia de anul urmator se va desfasura in perioada 29-31 Mai in capitala Bulgariei, Sofia.

Conferintele RoEnergy 2012

Targul RoEnergy South-East Europe, Bucuresti 2012, reuneste, sub acelasi "acoperis", autoritati, asociatii profesionale, companii, experti si mass media, generand o autentica platforma de promovare a RES in aceasta parte a Europei. Printre avantejele Romaniei se numara potentialul urias, subventii importante si piata mare, in plina dezvoltare.

Intersolar Europe Munchen 2012

Fiind un centru international pentru tehnologie solara, acest eveniment reflecta dinamica dezvoltarii si intregul lant de valori din domeniile energiei fotovoltaice si solare termice. Profesionisti din industrie si comert, furnizori si reprezentanti de institutii sunt asteptati la acest program important, care include conferinte, seminarii, workshop-uri si prelegeri despre ultimele tendinte din aceasta industrie si practici de predare a know-how-ului. 

Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design