EVENIMENTE

NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

Conferința internațională privind energia, mediul și economia. ICEEE2020 a trecut în VIRTUAL

ICEEE2020 se concentrează pe energie, mediu și economie a sistemelor energetice și a aplicațiilor lor. Conferința va oferi un forum atât pentru cercetătorii cât și pentru academicieni din întreaga lume pentru a prezenta lucrări de cercetare originale.

INOVAȚIE ȘI DEZVOLTARE ENERGETICĂ LA SUDUL LUMII, VĂ INVITĂM LA SOLAR EXPO CHILE 2020.

Cea mai bună opțiune pentru a găsi sinergii în regiune poate fi găsită la acest eveniment unic de energie solară și fotovoltaică din Chile, în perioada 13-14 octombrie 2020, la Centrul de evenimente CasaPiedra din Vitacura.

INTERSOLAR 2020: FINALISTI

Modulele solare de înaltă performanță, tehnologiile celulare inovatoare și invertoarele puternice sunt printre produsele de pionierat care au ajuns la runda finală a Intersolar AWARD 2020. Renumitul premiu onorează tehnologiile de pionierat pentru industria solară. Câștigătorii și inovațiile lor vor fi prezentați pe piață și unui public de experți internaționali pe o scenă virtuală pe 30 iunie 2020.

A 13-a Conferință internațională privind energia solară pentru clădiri și industrie. 1 - 4 septembrie 2020. Universitatea din Vest Attica

În perioada 1 - 4 septembrie 2020, ISES are plăcerea de a prezenta EuroSun 2020 - a 13-a Conferință internațională privind energia solară pentru clădiri și industrie care are loc la Atena, Grecia.

Solar PV World Expo 2020 (PV Guangzhou)

Fiind cea mai mare expoziție fotovoltaică din China de Sud, Solar PV World Expo 2020 va acoperi o suprafata de pana la 40.000 mp, cu 600 de expozanți de calitate. Am confirmat participarea pana acum JA Solar, Chint Solar, Mibet, Yingli Solar, LONGi, Hanergy, LU'AN Solar, Growatt, Goodwe, Solis, IVNT, AKCOME, SOFARSOLAR, SAJ, CSG PVTECH, UNIEXPV, Kingfeels, AUTO-ONE , APsystems, ALLGRAND BATTERY, NPP Power, ALLTOP Photoelectric, Remote Power, Senergy, Titanergy, Amerisolar, Solar-log etc. 

Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design