EVENIMENTE
NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

'ICCI 2017' celebreaza anul acesta cea de-a 23-a editie a evenimentului.

    “ICCI 2017” este un eveniment ce sa va desfasura sub forma de Targ si Expozitie care are ca tematica problematica sectorului energetic si de asemenea trateaza si tematici tehnice precum Eficienta Energetica, Tehnologii de Energie Regenerabila, Inovatii pe piata Energiei Regenerabile, Tehnologii Energetice Conventionale.


ExpoEnergiE isi anunta desfasurarea si anul acesta

ExpoEnergiE este un eveniment dedicat cu precadere Industriei Enegetice si Industriei de Petrol si Gaze, si constituie un prilej de interactiune intre specialisti in domeniile mentionate mai sus. Acest eveniment are ca principal scop promovarea potentialului local in vederea atragerii de investitori.


'ExpoBiomasa' isi primeste si anul acesta vizitatorii cu noi inovatii

Targul “ExpoBiomasa 2017” are drept tematica utilizarea biomasei pentru producerea de energie. Competitorii vor putea prezenta inovatii in ce priveste utilizarea Biomasei pentru producerea de Energie, Aplicabilitatea Biomasei in domeniile agricol si forestier, Echipamente pentru sortare, stocare si uscarea Biomasei, etc.


Conventia si Expozitia Internationala Geotermala din Indonezia isi deschide si anul acesta portile


      Asociatia Indoneziana Geotermala (INAGA) organizeaza anul acesta cea de-a 5-a editie a Conventiei si Expozitiei Internationale din Indonezia destinata energiei geotermale. Acest eveniment are ca obiectiv sensibilizarea publicului larg cu privire la energia geotermala ca fiind o sursa viabila, abundenta ce poate substitui combustibilii fosili in mod eficient, dar si prezentarea noilor tehnologii cu aplicabilitate in domeniul industriei geotermale.

Smart Event in a Smart City!

IEAS 2015Anul acesta IEAS aduce in prim-plan un concept inovativ si de mare actualitate pentru România, ce pune accentul pe valorificarea resurselor firmelor din industrie si promovarea produselor si serviciilor smart pentru orase – Smart City. Smart City la IEAS reprezinta: Energie Inteligentă,  Clădiri Inteligente, Tehnologii Inteligente, Transport Inteligent, Sisteme de securitate inteligente.

Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design