EVENIMENTE

NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

AgroEnergyDAY 2020 Ucraina

AgroEnergyDAY 2020 este platforma interactivă internațională dedicată eficienței energetice, tehnologiilor bioenergetice și energiei alternative în industria agroalimentară. Pentru a treia oară evenimentul va avea loc la expoziția internațională de mașini și echipamente agricole InterAGRO 2020. Platforma va fi în perioada 28-30 octombrie 2020 la IEC, Kiev, Ucraina.


MENA Energy Meet - Virtual Expo și Summit 2020

MENA Energy Meet - Virtual Expo and Summit, care va avea loc în perioada 02-03 noiembrie 2020. Ne-am angajat să păstrăm acest eveniment prin implicarea tuturor participanților prin interacțiuni live și întâlniri directe de la unu la unu prin utilizarea celor mai noi tehnologii de evenimente virtuale disponibil astăzi.
 

MENA Energy Meet 2020

MENA Energy Meet este locul de întâlnire virtual ideal pentru părțile interesate din domeniul energiei la nivel mondial și regional, directorii de nivel C, experți din industrie, factorii de decizie, factorii de decizie și oficialii guvernamentali din întregul lanț valoric pentru a se angaja în dialog, a discuta provocările actuale și oportunitățile de afaceri dezvolta strategii de piață, împărtășește cunoștințele lor, abordări deliberate și identifică soluții menite să contureze viitorul sectorului energetic.

Videoconferinţa “Energia în priză” - ediţia a VIII-a - 2020

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu Centrul Român al Energiei (CRE), organizează videoconferința “Energia în priză” , ediţia a VIII- a, în data de 24 septembrie 2020, începând cu ora 09:30.

Solar Future NL 2020

Cea mai mare platformă de rețea și inspirație pentru liderii de piață în domeniul energiei solare. Solar Future NL va implica factorii de decizie la nivel înalt din întreaga lume.

Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design