EVENIMENTE

Suzlon – ferma eoliana de 90 de mil. de euro in Germania

RE Power Systems, companie detinuta in totalitate de gigantul Suzlon Group, care produce turbine eoliene atat pentru uscat, cat si pentru montaj in larg, a incheiat recent un contract de furnizare pentru 27 de turbine eoliene, care vor fi livrate pentru patru proiecte din Germania, cu o valoare totala de 90 de milioane de euro.

Turbinele vor fi livrate catre parcul eolian din regiunea germana Medelby, aproape de granita cu Danemarca. Contractul incheiat mai prevede de asemenea si o parte de service pentru aceste instalatii, pe o perioada de 15 ani, cu posibilitate de prelungire pentru inca cinci ani.

Presedintele RE Power, Andreas Nauen, sustine ca este incantat de faptul ca experienta companiei sale a constituit din nou un motiv pentru a fi aleasa in vederea dezvoltarii acestor proiecte. In plus, acesta a precizat ca fermele eoliene pentru comunitati au reprezentat o buna parte din comenzile de turbine eoliene ale companiei, impreuna, bineinteles, cu cele ale clientilor mari. 

Nauen mai spune ca in perioada 2012-2013, pe segmentul de business german, aceste ferme eoliene pentru comunitati au reprezentat aproximativ 50% din totalul comenzilor din aceasta tara.

Parcurile eoliene pentru comunitati au devenit din ce in ce mai populare in multe tari deoarece permite locuitorilor din acea zona sa isi acopere necesarul de electricitate prin intermediul propriei lor ferme eoliene.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice


  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design