EVENIMENTE

Shiping Zero - O viziune pentru transferurile cu carbon zero

Amazon are un istoric al angajamentului față de sustenabilitate, prin programe inovatoare, precum Frustration Free Packaging, Ship in Own Container, rețeaua noastră de parcuri solare și eoliene, solare pe acoperișurile centrului nostru, investiții în economia circulară cu fondul închis și numeroase alte inițiative care se petrec în fiecare zi de echipe de pe Amazon. Doar în operațiuni, avem peste 200 de oameni de știință, ingineri și designeri de produse dedicate exclusiv inventării de noi modalități de a ne valorifica pentru binele clienților și al planetei.

Amazon are un obiectiv pe termen lung de a alimenta infrastructura noastră globală folosind 100% energie regenerabilă și realizăm progrese solide. Cu îmbunătățiri ale vehiculelor electrice, biocombustibili pentru aviație, ambalaje reutilizabile și energie regenerabilă, pentru prima dată putem vedea acum o cale către livrarea netă de carbon scazut a livrărilor de clienți către clienți și ne stabilim un obiectiv ambițios pentru a ajunge la 50% din toate expedierile Amazon cu carbon net zero până în 2030. Numim acest proiect „Shiping Zero” - nu va fi ușor să atingem acest obiectiv, dar merită să fim concentrați și încăpățânați pe această viziune și ne-am angajat să îl vedem.

Nu suntem singuri. Vom continua să ne folosim viziunea noastră și feedback-ul pe care clienții îl împărtășesc cu noi pentru a permite și încuraja furnizorii în sus și în jos în lanțul nostru de aprovizionare pentru a reduce propriul impact asupra mediului, la fel cum am procedat cu programe precum Ship in Own Container și Packaging Free Frustration.

Pentru a urmări progresele noastre în această călătorie și ca parte a angajamentului general de a ne împărtăși obiectivele noastre de sustenabilitate, intenționăm să împărtășim amprenta de carbon a companiei Amazon, împreună cu obiectivele și programele aferente, în cursul acestui an. Acest lucru urmează un proiect extins în ultimii doi ani pentru a dezvolta un model științific avansat pentru a mapa cu atenție amprenta noastră de carbon pentru a oferi echipelor noastre de afaceri informații detaliate care să le ajute să identifice modalități de a reduce consumul de carbon în afacerile lor. Clienții vor întotdeauna să dorească mai multă selecție, viteză de livrare mai rapidă și costuri mai mici.

Considerăm că, costurile mai mici, includ reducerea costurilor pentru mediul în care trăim și muncim cu toții în fiecare zi. Vă vom ține la curent când lucrăm pentru realizarea expedierii zero.

Dave Clark is Amazon Senior Vice President of Worldwide Operations

sursa:Amazon.com 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice


  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design