EVENIMENTE

Serviciile de testare a performanței puterii turbinelor eoliene ArcVera primesc acreditare A2LA

ArcVera Renewables, un important furnizor internațional de consultanță și servicii tehnice pentru proiecte eoliene, solare și de stocare, a primit acreditarea continuă în conformitate cu standardul internațional ISO / IEC 17025: 2017 recunoscut de la Asociația Americană pentru Laborator de Acreditare (A2LA) pentru energia turbinei eoliene ArcVera. servicii de testare a performanței (PPT) (număr de certificat 5339.01). A2LA este unul dintre cele mai mari organisme de acreditare din lume și este dedicat recunoașterii formale a laboratoarelor de testare și calibrare competente.

Această acreditare, care certifică calitatea proceselor PPT de turbină eoliană ArcVera și competența sistemului său de management al calității, este un alt punct crucial pentru companie. Cu acreditarea A2LA obținută, ArcVera poate urmări acum acreditarea IECRE, pe care compania se așteaptă să o primească în scurt timp. De asemenea, la începutul acestui an, ArcVera a achiziționat o acreditare provizorie pentru testarea turbinelor eoliene GE și se așteaptă să primească acreditarea completă până la finalizarea cu succes a unui test de la clienții pe turbinele GE.

"Suntem mândri de echipa noastră de dezvoltare a testării performanțelor pentru realizarea acestor repere importante, care stă la baza calității și a muncii pe care le-au depus. Așteptăm cu nerăbdare să efectuăm teste suplimentare pe turbinele eoliene GE, să obținem acreditarea IECRE și să oferim servicii de testare cu privire la turbinele eoliene ale altor OEM ”, a declarat John Bosche, președintele ArcVera Renewables.

În termenul imediat, ArcVera poate efectua teste conforme IEC 61400-12-1 pe turbine eoliene GE, precum și sub-sarcini tehnice aferente, cum ar fi evaluările terenului, calibrarea site-ului, instalarea turnului și a senzorului și revizuirea puterii terților teste curbă.

"Testele de performanță a puterii de ridicare a activelor operaționale sunt o sarcină extrem de complexă care necesită o cantitate mare de experiență. De-a lungul anilor, ArcVera a finalizat peste 25 de PPT pe mai mult de 2GW de proiecte regenerabile pentru jucători de frunte din industrie" a continuat Bosche.

Ca lider în acest domeniu, ArcVera reprezintă, de asemenea, Statele Unite ale Americii în comitetul IEC, care elaborează standarde pentru testarea performanței puterii turbinelor eoliene (61400-12-1), testare a performanței de putere a nacellei (61400-50-3) și energie evaluări (61400-15).Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design