EVENIMENTE

Răspuns la COVID-19: SEI lansează Global Solar Connection Initiative

SEI anunta ca va lupta cu COVID-19 prin continuarea programelor de pregatire in domeniul energiei fotovoltaice. Astfel SEI este deschis pentru afaceri si se adreseaza tuturor studenților, absolvenților, angajatorilor și susținătorilor. SEI este aici pentru a servi lumea pentru a furniza instrumentele și resursele de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele de educare a energiei regenerabile, se spune in anunt.

SEI a luat măsuri pentru a asigura sănătatea și siguranța personalului și studenților, amânând toată pregătirea personală, programată pentru martie până în mai, dar se va pune un accent extins pe opțiunile de formare prin campusul online SEI în timpul acel timp.

Inițiativa SEI Global Connection Initiative

Pentru a combate sentimentul tot mai mare de izolare și deconectare, lansăm inițiativa SEI Global Solar Connection Initiative! Scopul acestei inițiative este de a crea un sentiment global de conexiune și comunitate în jurul educației în domeniul energiei regenerabile, în timp ce adoptăm distanțarea socială și eforturile de carantină auto în lupta împotriva acestui virus COVID-19.

În ultimele zile, mai mulți profesioniști din domeniul energiei solare și angajatori din industria solară s-au adresat SEI pentru a întreba ce tipuri de oportunități suplimentare de formare online și virtuală am putea oferi pentru a ajuta la conducerea industriei înainte. Cu atât de mulți oameni care lucrează acum de acasă și nu reușesc să își îndeplinească funcțiile la de locuri de muncă sau în birouri din întreaga lume. SEI își extinde contribuția la comunitatea solară globală prin mai multe oportunități educaționale online pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare profesională a industriei noastre și a menține comunitatea noastră conectată.

Este important de menționat că SEI oferă deja cea mai mare comunitate de învățare online din lume dedicată educației în energie regenerabile prin campusul online SEI! Începând de astăzi, avem peste 75.000 de persoane înscrise în Campusul SEI Online și suntem pregătiți să creștem impactul global exponențial în lunile următoare.

Vrem să invităm comunitatea globală a practicienilor din domeniul energiei regenerabile să folosească acest timp în mod înțelept pentru a-și extinde cunoștințele tehnice. Pentru cei care doresc să intre în această industrie, vă invităm să vă reuniți virtual, să vă pregătiți și să descoperiți noi oportunități de carieră și plină de satisfacții.


Sisteme solare termice


  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design