EVENIMENTE
Pollutec Horizons.Targ pe teme ecologice la Paris


Peste 40.000 de specialisti si decidenti, reprezentanti ai industriei sau ai autoritatilor locale sunt asteptati sa participe anul acesta la expozitia specializata Pollutec Horizons din capitala Frantei, Parcul Expozitiilor Paris-Nord Villepinte, in perioada 27-30 noiembrie 2007. Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, 1.400 de profesionisti si experti in domeniului mediului si al dezvoltarii durabile vor fi prezenti pentru informare si schimb de experienta, pentru a demonstra rolul inovarii in prevenirea si reducerea poluarii, sau pentru a prezenta solutii de viitor.

Expozitia cuprinde 12 sectoare:

    * Reducerea poluarii: aer, zgomot, deseuri, apa, decontaminarea sit-urilor si a solurilor
    * Optimizarea resurselor: reciclarea si valorificarea materialelor, reutilizarea si economisirea apei, optimizarea consumabilelor si a admisiilor
    * Energie si schimbari climatice: economii de energie, energii alternative si bio-energie, cladiri durabile si calitate inalta a aerului, combaterea gazelor cu efect de sera
    * Prevenirea si managementul riscurilor: sanatate si mediu, riscuri naturale, riscuri industriale, igiena-securitate
    * Dezvoltare durabila: bio-produse si achizitii eco-responsabile, eco-design si tehnologii curate, managementul mediului, realizarea dezvoltarii durabile
    * Urbanism si mediu: mobilitate si transport urban, spatii verzi si mobilier
    * Managementul fluidelor si al retelelor   
    * Transport si logistica, depozitare
    * Analize-masuratori-control
    * Reglementari, audit, consultanta, studii si inginerie, formare
    * Prevenirea si protectia habitatului natural si a patrimoniului cultural
    * Pavilioane, insttitutii, cercetare, educatie

Pana in prezent, s-au inscris, ca expozanti, firme din 37 de tari. Pe langa participantii din tara-gazda, se remarca numarul mare de expozanti din Germania (166 expozanti), Italia (109), Belgia (76) si Marea Britanie (70). Sunt prezente si firme din SUA (42 expozanti), Brazilia (10), Ungaria (5), Bulgaria (1 expozant).

In premiera, tara noastra va fi prezenta la acest eveniment international cu un stand romanesc ce va fi organizat de Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD) in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB).

Prin amabilitatea Ambasadei tarii noastre la Paris, participarea Romaniei la Pollutec Horizons 2007 va fi promovata in randul organizatiilor profesionale, camerelor de comert si mediului de afaceri din Franta, iar scurte prezentari in limba franceza ale firmelor romanesti participante vor fi publicate si pe site-ul Internet al Ambasadei.

Pentru firmele interesate sa expuna, spatiul standard alocat unui stand este de 18 mp, dar se pot achizitiona si spatii mai mici, de 9 sau 12 mp, In functie de necesitati. Orientativ, pretul unui stand cu dotari minime de 9 mp este de aproximativ 5.000 Euro.

Informatii detaliate despre targ (expozanti, oferta de standuri, costuri, inscriere ca expozant sau vizitator) sunt disponibile la adresa: www.pollutec.com .

Firmele bucurestene interesate sa fie reprezentate sau sa viziteze expozitia sunt rugate sa contacteze:

       Camera de Comert si Industrie Bucuresti
       Compartimentul de Integrare Europeana   
       Tel.: 319.01.05, 319.54.41
       Fax: 319.26.96
       E-mail: monica.dimitriu@ccib.ro

sau:        

        Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile
        Persoana de contact: Iulia Degeratu, Manager Public
        Tel.: 021-3125507, 3160215, int. 2424
        E-mail: iulia.degeratu@mmediu.ro
        http://www.mmediu.ro/home/Pollutec.html

sursa: Afacerea

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice


  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design