EVENIMENTE


Vestas obține o comandă record din Polonia

Vestas are asigurata o comandă de 36 MW cu ELAWAN Energy pentru patru proiecte atribuite la licitația poloneză de energie eoliană-solară din decembrie 2019. Cu această comandă, Vestas și-a sprijinit încă o dată clienții pentru a reuși în licitații competitive și a asigurat acum un total de peste 1,5 GW de proiecte de energie eoliană terestră în Polonia, de când țara a introdus schema de licitații în 2018. Comanda întărește conducerea Vestas pe piața energiei regenerabile din țară și creste baza instalată la  peste 2,2 GW. Vestas este activa în Polonia din 2002 și are aproximativ 400 de angajați în țară.

„Comanda de la ELAWAN Energy este un alt punct de cotitura care arată capacitatea Vestas de a furniza soluții clienților noștri valoroși din Polonia. Este fantastic să atingem această etapă și să îi ajutăm pe partenerii noștri să conducă transformarea energiei. Așteptăm cu nerăbdare să realizăm aceste proiecte pentru ELAWAN Energy ”, afirmă Nils de Baar, președintele Vestas pentru Europa de Nord și Centrală.

Demonstrând popularitatea continuă a platformei de 2 MW, Vestas livrează trei turbine V110-2,0 MW pentru parcul eolian Wloszakowice, trei turbine V100-2,0 MW pentru parcul eolian Kleby-Golczewo, două turbine V110-2,0 MW pentru parcul eolian Wronczyn și zece V100-2,0 MW pentru parcul eolian Werbkowice.

Contractele includ în plus furnizarea, instalarea și punerea în funcțiune a turbinelor eoliene, precum și acorduri de service pe 10 ani Active Output Management 4000 (AOM 4000). Proiectele vor avea o soluție VestasOnline® Business SCADA, reducând timpul de nefuncționare al turbinei și optimizând astfel puterea de energie. Toate turnurile vor fi livrate de E-Towers Famaba din Polonia.

Livrările sunt planificate pentru primul trimestru al anului 2022.

sursa : vestas.com


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design