EVENIMENTE


TED Agro şi TED Farm vor să instaleze 534 de panouri fotovoltaice

TED Agro şi TED Farm vor să instaleze 534 de panouri fotovoltaice, pe o suprafaţă de 1.000 mp, pe acoperişul unităţilor TED Agro şi TED Farm din Roman, judeţul Neamţ. valoarea investitiei se va ridica la 150000 de euro.

Aceste unități fotovoltaice vor produce în total 6.850 MWh în următorii 25 de ani, însemnând o reducere a costurilor cu energia electrică de aproximativ 700000 de euro și vor contribui cu cca 30% din necesarul de energie electrică al celor două companii.

Investiția va fi realizată de Restart Energy.

"Sistemele fotovoltaice sunt o soluţie eficientă de reducere a costurilor cu energia, pe o perioadă lungă de timp, cu costuri minime de întreţinere. În perioada următoare, Restart Energy se va concentra pe producerea sustenabilă a energiei electrice active prin utilizarea energiei solare", spune Armand Domuţa, General Manager Restart Energy.

"Am luat decizia de a investi într-un proiect fotovoltaic datorită eficienţei economice, dar şi din dorinţa de a contribui la un viitor mai sigur pentru planetă şi pentru copii noştri. Cu o investiţie iniţială ce va fi amortizată în 5 ani de zile, vom beneficia de costuri cu energia mai reduse, mai predictibile", spune Teodoru Nicolae Eugen, Director General TED Agro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design