EVENIMENTE


NaturEnergy » Targuri si expozitii
Targuri si expozitii

Videoconferinţa “Energia în priză” - ediţia a VIII-a - 2020

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu Centrul Român al Energiei (CRE), organizează videoconferința “Energia în priză” , ediţia a VIII- a, în data de 24 septembrie 2020, începând cu ora 09:30.

Solar Future NL 2020

Cea mai mare platformă de rețea și inspirație pentru liderii de piață în domeniul energiei solare. Solar Future NL va implica factorii de decizie la nivel înalt din întreaga lume.

Conferința internațională privind energia, mediul și economia. ICEEE2020 a trecut în VIRTUAL

ICEEE2020 se concentrează pe energie, mediu și economie a sistemelor energetice și a aplicațiilor lor. Conferința va oferi un forum atât pentru cercetătorii cât și pentru academicieni din întreaga lume pentru a prezenta lucrări de cercetare originale.

INOVAȚIE ȘI DEZVOLTARE ENERGETICĂ LA SUDUL LUMII, VĂ INVITĂM LA SOLAR EXPO CHILE 2020.

Cea mai bună opțiune pentru a găsi sinergii în regiune poate fi găsită la acest eveniment unic de energie solară și fotovoltaică din Chile, în perioada 13-14 octombrie 2020, la Centrul de evenimente CasaPiedra din Vitacura.

INTERSOLAR 2020: FINALISTI

Modulele solare de înaltă performanță, tehnologiile celulare inovatoare și invertoarele puternice sunt printre produsele de pionierat care au ajuns la runda finală a Intersolar AWARD 2020. Renumitul premiu onorează tehnologiile de pionierat pentru industria solară. Câștigătorii și inovațiile lor vor fi prezentați pe piață și unui public de experți internaționali pe o scenă virtuală pe 30 iunie 2020.

Targuri si expozitii
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design