EVENIMENTE


Perspectivă prin digitalizare - Eveniment web expert VGB „Digitalizare în hidroenergie 2020

Generarea de energie electrică din surse regenerabile de energie în România se bazează în mare parte pe hidroenergie. Se preconizează că importanța sa va crește în următorii ani. Digitalizarea industriei hidroenergetice aduce perspective pozitive suplimentare în ceea ce privește generarea de energie electrică și rentabilă. Inovațiile și noutățile tehnice, în acest context de digitalizare, ajută în acest proces.

Evenimentul web internațional VGB „Digitalizare în hidroenergie 2020” din 10-12 noiembrie 2020 susține industria hidroenergetică oferind prezentări online orientate spre practică și oportunități de rețea. Congresul web va aborda problemele industriei hidroenergetice și va prezenta exemple de aplicații din diverse domenii, cum ar fi Digital O&M, 3D Metrology, 3D Visualization, Virtual River 4.0, Performanța mediului sau sistemul de geoinformare. O întâlnire rapidă de afaceri completează evenimentul web. Limba congresului este engleza.

Pentru informații suplimentare despre programul sau posibilitățile de participare la evenimentul web expert VGB „Digitalizarea în energia hidroenergetică 2020”, vă rugăm să vizitați pagina de pornire de la următorul LINK.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design