EVENIMENTE


MENA Energy Meet - Virtual Expo și Summit 2020


MENA Energy Meet - Virtual Expo and Summit, care va avea loc în perioada 02-03 noiembrie 2020. Ne-am angajat să păstrăm acest eveniment prin implicarea tuturor participanților prin interacțiuni live și întâlniri directe de la unu la unu prin utilizarea celor mai noi tehnologii de evenimente virtuale disponibil astăzi.
 
EXPOrience - Un nou mod de a experimenta o expoziție. Un eveniment virtual funcționează la fel ca evenimentele noastre personale, multe dintre caracteristicile noastre fizice transferându-se către experiența digitală. Evenimentul se va desfășura timp de 48 de ore pentru a vă asigura prezența globală din toate fusurile orare. Tot ce aveți nevoie este un desktop, laptop, tabletă sau telefon și puteți participa digital din siguranța și confortul biroului sau al casei. Platforma noastră virtuală este ușor de utilizat și acceptă toate dispozitivele mobile și desktop, permițând interacțiuni și comunicări convenabile. Nu sunt necesare descărcări de aplicații.
 
MENA Energy Meet este locul de întâlnire virtual ideal pentru părțile interesate din domeniul energiei la nivel mondial și regional, directorii de nivel C, experți din industrie, factorii de decizie, factorii de decizie și oficialii guvernamentali din întregul lanț valoric pentru a se angaja în dialog, a discuta provocările actuale și oportunitățile de afaceri, dezvolta strategii de piață, împărtășește cunoștințele lor, abordări deliberate și identifică soluții menite să contureze viitorul sectorului energetic.
 
Aliniindu-se la noile obiective ale industriei energetice, deoarece se confruntă cu schimbări rapide, Meet va prezenta două zile de linii extinse de sesiuni, discuții interesante, prezentări unice, perspicace și oportunități de rețea pline de putere, împreună cu o expoziție b2b cuprinzătoare care prezintă o o gamă largă de produse, servicii și tehnologii.
 
Evenimentul este de neegalat în domeniul său de aplicare, oferind participanților și participanților o platformă sigură care cuprinde un mix energetic diversificat și toate fațetele industriei energetice din petrol și gaze (în amonte, în aval și în aval) din surse regenerabile de energie, energie electrică, utilități și multe altele.
 
Întâlnirea va acorda importanță revigorării creșterii după COVID-19, combinată cu permiterea tranziției și transformării energetice, împreună cu perspective dincolo de crizele actuale și analiza implicațiilor pentru sectorul energetic în anul următor.
 
Summit-ul va conține o gamă stelară de vorbitori, prezentări, studii de caz și discuții de tip panel care oferă acces la o bogăție de cunoștințe de vârf din industrie, schimb de informații, perspective și perspective de ultimă oră, cu acțiuni de luat masa.

Pentru mai multe informații: www.menaenergymeet.com

Așteptăm cu nerăbdare prezența dumneavoastră la MENA Energy Meet 2020.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design