EVENIMENTE


MENA Energy Meet 2020MENA Energy Meet este locul de întâlnire virtual ideal pentru părțile interesate din domeniul energiei la nivel mondial și regional, directorii de nivel C, experți din industrie, factorii de decizie, factorii de decizie și oficialii guvernamentali din întregul lanț valoric pentru a se angaja în dialog, a discuta provocările actuale și oportunitățile de afaceri dezvolta strategii de piață, împărtășește cunoștințele lor, abordări deliberate și identifică soluții menite să contureze viitorul sectorului energetic.

Aliniindu-se la noile obiective ale industriei energetice, deoarece se confruntă cu schimbări rapide, Meet va prezenta două zile de linii extinse de sesiuni, discuții interesante, prezentări unice și inteligente și oportunități de rețea pline de putere, împreună cu o expoziție cuprinzătoare B2B care prezintă o o gamă largă de produse, servicii și tehnologii.

Evenimentul este de neegalat în domeniul său de aplicare, oferind participanților și participanților o platformă definitivă care cuprinde un mix energetic diversificat și toate fațetele industriei energetice în toate domeniile Oil & Gas (în amonte, midstream și aval) din surse regenerabile, energie electrică, utilități și multe altele.

Întâlnirea va acorda importanță revigorării creșterii după COVID-19, combinată cu permiterea tranziției și transformării energetice, împreună cu perspective dincolo de crizele actuale și analiza implicațiilor pentru sectorul energetic în anul viitor.

expo virtual & summit
02-03 noiembrie 2020

mai multe informații pe www.menaenergymeet.com


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design