EVENIMENTE


NaturEnergy » Energie solara fotovoltaica
Energie solara fotovoltaica

TED Agro şi TED Farm vor să instaleze 534 de panouri fotovoltaice

TED Agro şi TED Farm vor să instaleze 534 de panouri fotovoltaice, pe o suprafaţă de 1.000 mp, pe acoperişul unităţilor TED Agro şi TED Farm din Roman, judeţul Neamţ. valoarea investitiei se va ridica la 150000 de euro.


Electric Up un nou program pentru fotovoltaice

Guvernul a adoptat programul “Electric Up”, firmele tip IMM-urile din domeniul HoReCa pot accesa o finanţare nerambursabilă în valoare de maxim 100.000 de euro pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice şi a staţiilor de încărcare electrice.

Grecia | Două centrale fotovoltaice in municipiul Megalopolis

PPC Renewables SA, o unitate de utilitate greacă a PPC SA, a deschis o licitație pentru construcția a două parcuri solare în Grecia, în valoare totală de 50 MW.

ACCIONA inaugurează prima centrală fotovoltaică plutitoare conectată la rețea în Spania

Guillermo Fernández Vara, președintele Juntei (Guvernul regional) din Extremadura și președintele ACCIONA, José Manuel Entrecanales, au inaugurat prima instalație solară fotovoltaică plutitoare conectată la rețea în Spania pe rezervorul Sierra Brava (Extremadura).


Webinar CMT OWP privind finanțarea proiectelor eoliene offshore în Japonia

Capacitatea eoliană offshore în Asia se accelerează rapid, în ciuda incertitudinii din ce în ce mai mare cu pandemia și deplasările globale. Industria salută prima ofertă pentru vântul offshore Goto din Japonia, anunțată în iunie 2020, și încă zece zone promițătoare pentru viitoarea dezvoltare eoliană în larg.

Panouri fotovoltaice
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design