EVENIMENTE


NaturEnergy » Energie hidro
Energie hidro

Perspectivă prin digitalizare - Eveniment web expert VGB „Digitalizare în hidroenergie 2020

Generarea de energie electrică din surse regenerabile de energie în România se bazează în mare parte pe hidroenergie. Se preconizează că importanța sa va crește în următorii ani. Digitalizarea industriei hidroenergetice aduce perspective pozitive suplimentare în ceea ce privește generarea de energie electrică și rentabilă. Inovațiile și noutățile tehnice, în acest context de digitalizare, ajută în acest proces.

Hidroelectrica a modernizat si pus in functiune statia de 110/6/0,4kV aferenta Statiei de Pompe Petrimanu

Hidroelectrica a pus in functiune statia de 110/6/0,4kV din cadrul obiectivului de investitii ”Modernizare statie de 110/6/0,4kV aferenta Statiei de Pompe Petrimanu”.

Hidroelectrica | Plan de retehnologizare şi modernizare de circa trei miliarde de lei

Hidroelectrica Romania are în plan, pentru perioada următoare, proiecte de retehnologizare şi modernizare cu o valoare estimată totală de circa trei miliarde de lei, acoperind capacităţi cu o putere instalată totală de 1.969,40 MW şi o producţie medie anuală de aproximativ 4.651 GWh/an, conform Strategiei investiţionale publicate de companie.

Hidroelectrica a finalizat procedura de selectie a consultantului juridic pentru IPO (Oferta Publică Inițială)

Hidroelectrica a semnat contractul avand ca obiect achizitia de ”servicii avocatiale de consultanta si asistenta juridica ale unui consultant juridic international care sa intreprinda toate masurile necesare in scopul indeplinirii cerintelor impuse de pietele de capital in legatura cu procedura de ofertare publica prevazuta in HG nr. 1066/2013, cu modificarile si completarile ulterioare”. Contractul a fost adjudecat de Dentons Europe SPARL, care a ofertat pretul de 429.000 euro, fata de 700.000 de euro, valoarea estimata a achizitiei.

Hidroelectrica a semnat primul contract de parteneriat pentru formarea profesionala a elevilor prin invatamant dual

Hidroelectrica si Colegiul Energetic din Ramnicu Valcea au semnat primul contract de parteneriat, dintr-o serie de sapte, pentru formarea profesionala a elevilor prin invatamant dual. Contractul presupune calificarea tinerilor, pe parcursul a trei ani de studii, in domeniile electrician aparate, echipamente electrice si energetice, electromecanic utilaje si instalatii industriale.

Energie hidro
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design