EVENIMENTE


NaturEnergy » Energie eoliana
Energie eoliana

Construcția parcului eolian Zhanatas de 100 MW în sudul Kazahstanului

Semnarea unui acord sindicalizat de 95,3 milioane USD pentru a sprijini construcția parcului eolian Zhanatas de 100 MW în sudul Kazahstanului, marchează o etapă majoră în diversificarea surselor de energie.

Vestas obține o comandă record din Polonia

Vestas are asigurata o comandă de 36 MW cu ELAWAN Energy pentru patru proiecte atribuite la licitația poloneză de energie eoliană-solară din decembrie 2019.

Serviciile de testare a performanței puterii turbinelor eoliene ArcVera primesc acreditare A2LA

ArcVera Renewables, un important furnizor internațional de consultanță și servicii tehnice pentru proiecte eoliene, solare și de stocare, a primit acreditarea continuă în conformitate cu standardul internațional ISO / IEC 17025: 2017 recunoscut de la Asociația Americană pentru Laborator de Acreditare (A2LA) pentru energia turbinei eoliene ArcVera. servicii de testare a performanței (PPT) (număr de certificat 5339.01).

Ingeteam atinge o capacitate instalată de 50GW

Ingeteam a anunțat că a comandat până în prezent 50GW de echipamente electrice de conversie a energiei eoliene, datorită vânzărilor constant puternice de convertoare de energie eoliană și a cabinelor de control eolian.

CEZ vrea sa isi vanda activele din Romania până la sfârşitul acestui an

Directorul financiar al grupului ceh de utilităţi CEZ, Martin Novak, a declarat marţi că grupul îşi continuă strategia de vânzare a unor operaţiuni pentru a ieşi de pe majoritatea pieţelor străine şi, în continuare, intenţionează să finalizeze vânzarea activelor din România până la sfârşitul acestui an (n.r. 2020), chiar dacă declararea stării de urgenţă a provocat unele întârzieri, transmite Reuters.

Energie eoliana
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design