EVENIMENTE


Electric Up un nou program pentru fotovoltaiceGuvernul a adoptat programul “Electric Up”, firmele tip IMM-urile din domeniul HoReCa pot accesa o finanţare nerambursabilă în valoare de maxim 100.000 de euro pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice şi a staţiilor de încărcare electrice.

Dispozitia presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu, nr. 417 din 09.08.2016 privind deschiderea sesiunii in cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: statii de reincarcare pentru vehicule electrice si electrice hibrid plug-in :

Art.1.Se aproba organizarea sesiunii de depunere a dosarelor de finantare in cadrul „Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: statii de reincarcare pentru vehicule electrice si electrice hibrid plug-in”, in perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2016.
Art.2.Suma alocata sesiunii de finantare este de 70.000 mii lei.
Art.3.Directia Evaluare Proiecte si Strategii Programe duce la indeplinire prevederile prezentei dispozitii.

Mai multe detalii pe afm.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design