EVENIMENTE


NaturEnergy » Biocombustibil
Biocombustibil

Conferința Europeană de Peleți 24 - 25 februarie 2021 Austria

Europa are obiectivul ambițios de a deveni primul continent neutru din punct de vedere climatic până în 2050. Acordul verde și Legea UE privind clima sunt primii pași concreți. Bioenergia este un pilon cheie al tranziției energetice europene și globale și poate contribui, de asemenea, la creșterea economică.

Webinar Aprovizionarea cu biomasă in sud-estul Asiei: îndeplinirea și întreruperea contractelor, 27 mai 2020

În cadrul acestui webinar #CMTBiomass, am invitat 5 furnizori cheie din Malaezia, Thailanda, Vietnam și Indonezia să ni se alăture în cadrul acestei discuții cu privire la lanțul regional de aprovizionare cu biomasă SEA și perspectivele din piețele cererii din Japonia și Coreea de Sud, care au o întrerupere a producției provenita din pandemia Covid-19.

Conferința și expoziția europeană de biomasă - EUBCE 2020 a fost reprogramată din cauza Covid-19 / Coronavirus

Vă informăm că, având în vedere focarul mondial Covid-19 / Coronavirus (care a fost declarat pandemic de Organizația Mondială a Sănătății la 11 martie 2020) și restricțiile de călătorie aferente impuse țărilor, organizațiilor partenere și participanților, cea de-a 28-a EUBCE va fi reprogramată de la datele actuale din 27-30 aprilie 2020 să aibă loc in 6-9 iulie 2020. 

"ExpoBiomasa" isi primeste si anul acesta vizitatorii cu noi inovatii

    Targul “ExpoBiomasa 2017” are drept tematica utilizarea biomasei pentru producerea de energie. Competitorii vor putea prezenta inovatii in ce priveste utilizarea Biomasei pentru producerea de Energie, Aplicabilitatea Biomasei in domeniile agricol si forestier, Echipamente pentru sortare, stocare si uscarea Biomasei, etc.


Organizarea Expobiomasa 2017 este deja aproape de final

Desi mai e mult pana in luna Septembrie 2017, cand se va desfasura urmatoarea editie a targului Expobiomasa, organizatorii spun ca deja peste 75% din locurile disponibile pentru expozitie au fost rezervate catre companii din 13 tari diferite. Acest eveniment este deja un important punct de reper pe harta sustenabilitatii si a sectorului de incalzire si racire curate, asadar interesul pentru expozitie a crescut constant in ultimii ani, ajungand in prezent in top 5 cele mai relevante evenimente la nivel mondial.

Biocombustibil
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design