EVENIMENTE


Avantajele sistemelor solare cu tuburi vidate

 - Sursa de energie (radiatia solara) pe care o foloseste pentru a functiona este gratuita si inepuizabila. Atunci cand este folosit, reduce considerabil costurile la electricitate sau gaz.
 - Poate să asigure 60%-70% din nevoia de apă caldă menajeră/an.
 - Foloseste tuburile vidate, care sunt mult mai performante, fiabile si usor de intretinut fata de clasicele colectoare plate.
 - Sistemul de apă caldă poate fi uşor automatizat şi astfel este asigurată apa caldă la diferite niveluri de insorire.
 - Sistemul solar de incălzire a apei se proiecteaza in functie de necesitatile casnice, astfel incat să asigure o performanţă optimă.
 - Colectorul solar  este capabil să asigure apă caldă si in zilele innourate pot fi folosite si in conditii de vreme rece, la temperaturi de aproximativ -30oC
 - O putere bună de incălzire poate fi obţinută şi in zilele blande cu temperaturi sub zero grade.
 - Solarul poate fi conectat la instalatia existenta de apă rece.
Sistemul solar AP se monteaza deosebit de usor pe toate tipurile de acoperis cu respectarea inclinarii impuse (unghi de min. 250 pentru a asigura o functionare optima a conductelor de incalzire).
 - Colectoarele solare Apricus pot fi folosite pentru producerea pe scară largă a apei calde si pentru incalzire (scoli, oteluri, cladiri de birouri etc.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design