EVENIMENTE
Mai putin de o luna pana la Wind Developer Congress 2013

Mai putin de o luna pana la Wind Developer Congress 2013In perioada 4-5 Decembrie 2013 la Hamburg in Germania va fi organizat Congresul Dezvoltatorilor din industria energiei eoliene, eveniment care are ca scop sprijinirea dezvoltatorilor de parcuri eoliene onshore in a-si imbunatati strategia pentru atragerea de noi investitori si marirea portofoliului de lucrari.

Astfel, in cadrul discutiilor, cei interesati vor afla sfaturi utile despre bazele unui proiect eolian, incepand de la planificare si pana la obtinerea de autorizatii si licente de tranzactionare a energiei produse.

Avand in vedere ca evenimentul are loc la numai cateva luni dupa alegerile federale, asadar intr-un context politic important, acesta va reuni factori de decizie din domeniu si jucatori importanti care opereaza de-a lungul lantului de furnizare a echipamentelor pentru o serie de discutii ample si prezentari.

Printre temele principale de discutie se numara aspecte legate de evaluarea corecta a resursei vantului dintr-o anumita regiune, finantarea proiectelor, achizitionarea terenului necesar in contextul unei piete din ce in ce mai competitive, cele mai bune practici de obtinere a licentelor, dar si oportunitatile pe care le ofera pietele eoliene emergente.

La acest congres vor fi prezente nume importante din domeniul energiei eoliene, printre care reprezentanti ai companiilor E.ON, Enel, Rwe Innogy, Verbund, EDP Renewables, Juwi si multi altii.

Sursa: Green Power Conferences

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice


  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design