EVENIMENTE

Intersolar Europe 2014 va pune accentul pe incalzirea din surse regenerabile

Intersolar Europe 2014 va pune accentul pe incalzirea din surse regenerabileIntersolar Europe 2014, care este cel mai important eveniment din lume dedicat industriei solare, se va desfasura in perioada 4-6 Iunie in Germania. Zonele de informatie se impart in functie de segmentele de piata, si anume: panouri fotovoltaice, tehnologii de productie a panourilor fotovoltaice, stocarea energiei si tehnologii solar-termice.

In cadrul editiei de anul viitor o atentie deosebita se va acorda productiei de caldura din surse regenerabile, acesta fiind si segmentul care va avea parte de o extindere, atat ca spatiu expozitional, cat si ca prezentari ale specialistilor.

Astfel, anul viitor vizitatorii vor putea vedea in cadrul expozitiei si sisteme de incalzire folosind surse regenerabile, cum ar fi instalatiile pe peleti si pe aschii de lemn, minicentrale combinate de producere a caldurii si curentului electric, sisteme in cogenerare si pompe de caldura.

Aceasta atentie deosebita acordata incalzirii din surse regenerabile se va materializa si printr-un forum special dedicat, care se va intinde pe toata durata celor trei zile ale manifestarii. Prin varietatea de subiecte tehnice discutate, Intersolar Europe isi propune sa reflecte cat mai precis tendintele de dezvoltare a pietei si sa reliefeze directiile viitoare pe care le va urma acest sector energetic.

Toate acestea sunt posibile prin intermediul prezentarilor din cadrul conferintelor, unde se descriu solutii complete de incalzire, luandu-se cu seriozitate in calcul si aspectele legate de protectia mediului si resursele epuizabile ale pamantului.

Intentia de a instala un sistem de incalzire care foloseste surse de energie regenerabila presupune o serie de cunostinte temeinice despre tehnologiile care exista pe piata, precum si despre cele mai bune metode de a le combina, pentru un maximum de eficienta. Tocmai de aceea, vizitand editia de anul viitor a Intersolar Europe, arhitecti, consultanti din domeniul energiei, instalatori si proiectanti vor avea o imagine de ansamblu asupra tuturor sistemelor existente de piata in ceea ce priveste incalzirea din surse regenerabile.

Sursa: Energetica International

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice


  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design