EVENIMENTE

INTERSOLAR 2020: FINALISTI

Modulele solare de înaltă performanță, tehnologiile celulare inovatoare și invertoarele puternice sunt printre produsele de pionierat care au ajuns la runda finală a Intersolar AWARD 2020. Renumitul premiu onorează tehnologiile de pionierat pentru industria solară. Câștigătorii și inovațiile lor vor fi prezentați pe piață și unui public de experți internaționali pe o scenă virtuală pe 30 iunie 2020.

FINALISTII PREMIULUI INTERSOLAR 2020

Ampner Ltd. (OY) (Finlanda): Invertorul Ampner ACE ™ 300 PV pentru parcuri PV are o tehnologie de 1500 V și o putere nominală impresionantă de până la 333 kVA cu o densitate de putere excepțională. Sistemul este împărțit într-o unitate principală și o unitate de conectare, ceea ce face ca instalația să necesite mai multă forță de muncă. De asemenea, este extrem de robust, capabil să reziste atât la temperaturi foarte ridicate, cât și la temperaturi foarte scăzute și funcționează la altitudini de până la 4.000 de metri.

BayWa r.e. energia regenerabilă GmbH (Germania) și Zimmermann PV-Stahlbau GmbH & Co. KG (Germania): BayWa integrată r.e. Soluția fotovoltaică plutitoare bazată pe ZimFloat, o soluție comună de BayWa și Zimmermann, face posibilă utilizarea în siguranță și eficientă a corpurilor de apă pentru producerea energiei solare. Sistemul de substructură ZimFloat cuprinde căi de rulare și căi de întreținere, conducte de cablu, bărci invertoare și bariere de undă.

Eturnity AG (Elveția): Platforma integrată de simulare pentru simularea randamentului permite instalatorilor PV să genereze cotații solide și transparente pentru clienții finali. Sistemele cu baterii, pompe de căldură și vehicule electrice pot fi luate în considerare în simulări. Bibliotecile extinse facilitează instalarea generarea de calcule de randament realiste pentru clienții lor.

Ferroamp Elektronik AB (Suedia): cu ajutorul optimizatorului generic de coarde solare, energia solară poate fi alimentată direct în sisteme de curent continuu, cum ar fi stațiile de încărcare pentru vehicule electrice. Optimizatorul a fost proiectat pentru sisteme rezidențiale mai mari, cu o capacitate clasificată la 16 kW și o tensiune de ieșire care poate fi selectată în intervalul 400 până la 800 V. Este dotat cu un tracker de putere maximă (MPP) și o multitudine de protecție funcții.

Fronius International GmbH (Austria): Fronius Symo GEN24 Plus este un invertor hibrid extrem de sofisticat pentru operarea unui sistem fotovoltaic în combinație cu un sistem de stocare intern. Pe lângă funcția de rezervă integrată pentru întreruperi de curent, Symo GEN24 Plus are o eficiență ridicată, opțiuni de conectare flexibile, un concept inovator de răcire și o instalare simplă.

NanoPhos SA (Grecia): Acoperirea fotocatalitică SurfaShield G de NanoPhos se bazează pe dioxid de titan nanostructurat și poate fi aplicată pe module PV în timpul producției sau după instalare. Învelișul cu auto-curățare rezistentă la particule crește randamentul sistemelor fotovoltaice și reduce considerabil nevoia de curățare.

REC Solar EMEA GmbH (Germania): Panourile solare din seria REC Alpha profită la maxim de avantajele tehnologiei de heterojuncționare, cu o eficiență de 21,7 la sută și un coeficient de temperatură de doar 0,26 la sută pe gradul Celsius. Modulul PV are, de asemenea, cablaje sofisticate, reducând conținutul de plumb cu 81% și aducând un modul PV complet fără plumb la îndemână.

Sungrow Power Supply Co., Ltd. (China): SG250HX este un invertor cu fir pentru instalații fotovoltaice de mari dimensiuni, care are o putere nominală impresionant de mare și un design sofisticat care îl face perfect adaptat profilului de utilizare. Aceasta include o gamă extinsă de tensiune de intrare, douăsprezece trackere MPP independente pe dispozitiv, o eficiență ponderată europeană extrem de ridicată de 98,8 la sută și o funcție Q @ Night.

Trina Solar AG (Elveția): Modulul Vertex are o putere de peste 500 W, care este realizată de 50 de celule solare cu o lungime inițială de margine de 210 milimetri. Pentru a reduce la minimum pierderile de rezistență în același timp, napolitele - cu doar 70 până la 80 la sută mai mari decât standardul actual - sunt produse cu ajutorul unei tăieri nedistructive din trei bucăți. Împreună cu distanța extrem de mică de 0,5 milimetri, acest lucru permite Vertex să obțină 21% la eficiență.

Zhejiang Jinko Solar Co., Ltd. (China): În modulul Tiger N, cu tehnologie Tiling Ribbon, celulele din fiecare șir sunt extrem de strânse, asigurând un aspect neted. Modulul Tiger are un grad de eficiență de 21,6%. Nouă conectori rotunzi - în loc de cei cinci precedenți - reduc reflectarea luminii și pierderea rezistenței. Designul special al conectorilor face ca modulul să fie deosebit de fiabil.
 
sursa: www.thesmartere.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design