EVENIMENTE

INOVAȚIE ȘI DEZVOLTARE ENERGETICĂ LA SUDUL LUMII, VĂ INVITĂM LA SOLAR EXPO CHILE 2020.

Cea mai bună opțiune pentru a găsi sinergii în regiune poate fi găsită la acest eveniment unic de energie solară și fotovoltaică din Chile, în perioada 13-14 octombrie 2020, la Centrul de evenimente CasaPiedra din Vitacura.

SOLAR EXPO va reuni cei mai importanți actori din industria energetică care vor promova sectorul energiei solare termice și fotovoltaice, eficiența energetică, iluminatul cu Led și mobilitatea durabilă la nivel național și internațional. SOLAR EXPO va fi cel mai mare centru de afaceri din America de Sud care va fi cheia pentru generarea de afaceri de succes pe o piață care este poziționată în al doilea cel mai emergent și atractiv spatiu pentru a investi în energie regenerabilă, cu spații de rețea, conferințe de afaceri, discuții specializate, conferințe, parada electromobilității, forumuri academice și multe altele de care vor beneficia de peste 5.000 de participanți.

Avem sponsorizări naționale de la ACERA, ACESOL, CORFO și internaționale din CCENERGIA (Columbia), CAPES (Panama) și ACESOLAR (Costa Rica). Alianțele strategice au fost încorporate recent cu EXPOSOLAR Columbia, SOLAR PV WORLD EXPO 2020 CHINA, INFOENERGÉTICA și am lăsat ușile deschise diferitelor organizații care doresc să se alăture acestui mare eveniment, precum și invitarea companiilor din industria energetică să expună, să promoveze și să comercializeze diferite produse și servicii cu utilizarea energiei solare, beneficii mari vă așteaptă. Alăturați-vă Solar Expo Chile 2020.

Vă așteptăm la singurul târg auto-durabil în domeniul energiei din Chile, de inovație și dezvoltare a energiei din sudul lumii.

Accesați rețelele noastre sociale la:
Facebook: https://www.facebook.com/SolarExpoChile
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/solarexpochile
Instagram: https://www.instagram.com/solarexpochile/


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design