EVENIMENTE

Ingeteam atinge o capacitate instalată de 50GW

Ingeteam a anunțat că a comandat până în prezent 50GW de echipamente electrice de conversie a energiei eoliene, datorită vânzărilor constant puternice de convertoare de energie eoliană și a cabinelor de control eolian.

Ingeteam a intrat în industria eoliană în 1995, lucrând la dezvoltarea de mașini cu viteză variabilă. Au fost primul producător care a lansat convertoare DFIG pe piață. 25 de ani mai târziu, această tehnologie este încă standardul de aur în industrie și cu 50GW la acest moment, poziția Ingeteam ca furnizor mondial de convertoare de energie eoliană în ceea ce privește capacitatea instalată rămâne necontestată.

„Această performanță constantă este în mare parte susținută de angajamentul pe termen lung al companiei noastre de inovare continuă, susținut de nivelurile de investiții în cercetare și dezvoltare lider în industrie. 5% din cifra de afaceri a companiei este reinvestită în dezvoltarea de noi produse și peste 400 de angajați lucrează în laboratoare de cercetare și dezvoltare." a comentat Alberto Barcia, director comercial al unității de afaceri eoliene Ingeteam.

În 2019, Ingeteam a raportat încă o dată o creștere sănătoasă a activității sale eoliene globale, cu 4GW livrate la nivel mondial. Compania oferă o gamă largă de echipamente electrice dovedite dezvoltate în interior de până la 15 MW, atât pentru aplicații onshore, cât și offshore. Datorită strategiei sale de producție localizate și agile, Ingeteam își poate furniza clienților flexibilitate in instalațiile de producție de ultimă oră din Europa, Asia, America de Nord și de Sud și îndeplinește în mod constant cele mai înalte standarde de calitate ale industriei.

La începutul acestui an, Ingeteam a lansat cea mai recentă inovație, o nouă generație de convertoare de energie eoliană dezvoltate pentru aplicații DFIG de mare putere cuprinse între 6 și 8MW. Această nouă tehnologie de conversie este foarte prietenoasă cu rețeaua și include funcții FRT, SCR și SSR. Acesta respectă cele mai stricte coduri de grilă, permițându-i să fie dislocate oriunde în lume. În special, ele sunt tehnologia aleasă pentru piețele emergente, cum ar fi India sau Brazilia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design