EVENIMENTE

Energie solara fotovoltaica

Grecia | Două centrale fotovoltaice in municipiul Megalopolis

PPC Renewables SA, o unitate de utilitate greacă a PPC SA, a deschis o licitație pentru construcția a două parcuri solare în Grecia, în valoare totală de 50 MW.

ACCIONA inaugurează prima centrală fotovoltaică plutitoare conectată la rețea în Spania

Guillermo Fernández Vara, președintele Juntei (Guvernul regional) din Extremadura și președintele ACCIONA, José Manuel Entrecanales, au inaugurat prima instalație solară fotovoltaică plutitoare conectată la rețea în Spania pe rezervorul Sierra Brava (Extremadura).


Webinar CMT OWP privind finanțarea proiectelor eoliene offshore în Japonia

Capacitatea eoliană offshore în Asia se accelerează rapid, în ciuda incertitudinii din ce în ce mai mare cu pandemia și deplasările globale. Industria salută prima ofertă pentru vântul offshore Goto din Japonia, anunțată în iunie 2020, și încă zece zone promițătoare pentru viitoarea dezvoltare eoliană în larg.

Conferința Europeană de Peleți 24 - 25 februarie 2021 Austria

Europa are obiectivul ambițios de a deveni primul continent neutru din punct de vedere climatic până în 2050. Acordul verde și Legea UE privind clima sunt primii pași concreți. Bioenergia este un pilon cheie al tranziției energetice europene și globale și poate contribui, de asemenea, la creșterea economică.

Alte stiri

Guvernul Georgiei adoptă legi cheie privind eficiența energetică

Cele două noi acte legislative - Legea privind eficiența energetică și Legea privind performanța energetică a clădirilor - sunt repere importante pentru Georgia în îndeplinirea cerințelor sale în cadrul Acordului de liber schimb (DCFTA), precum și a apartenenței sale la comunitatea energetică, un acord internațional care reunește Uniunea Europeană și vecinii și este menit să creeze o piață energetică paneuropeană.


Strategia UE privind energia din surse regenerabile offshore

Comisia Europeană a emis o consultare publică care are ca obiectiv viitoarea strategie a UE privind energia din surse regenerabile offshore şi va fi adoptată în cursul acestui an, potrivit unui comunicat al Executivului comunitar.

Finanțare de până la 15.000 de euro pentru proprietarii de case din România

Programul este în premieră în lista programelor finanțate de Administrația Fondului pentru Mediu(AFM) și se adresează proprietarilor de case deja construite din România. Aceștia pot beneficia de o primă energetică de maximum 15.000 de euro prin care să-și facă investiții pentru eficientizarea energetică a propriei locuințe. Precizăm că Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor finanțează prin AFM 60% din costul unor astfel de lucrări, dar nu mai mult de 15.000 de euro.

Adauga Anunt

publicitate NaturEnergy 

Energie solara termica

  •  


ULTIMELE ANUNTURI

  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
Energie hidro

Hidroelectrica a modernizat si pus in functiune statia de 110/6/0,4kV aferenta Statiei de Pompe Petrimanu

Hidroelectrica a pus in functiune statia de 110/6/0,4kV din cadrul obiectivului de investitii ”Modernizare statie de 110/6/0,4kV aferenta Statiei de Pompe Petrimanu”.

Hidroelectrica | Plan de retehnologizare şi modernizare de circa trei miliarde de lei

Hidroelectrica Romania are în plan, pentru perioada următoare, proiecte de retehnologizare şi modernizare cu o valoare estimată totală de circa trei miliarde de lei, acoperind capacităţi cu o putere instalată totală de 1.969,40 MW şi o producţie medie anuală de aproximativ 4.651 GWh/an, conform Strategiei investiţionale publicate de companie.

Energie eoliana

Serviciile de testare a performanței puterii turbinelor eoliene ArcVera primesc acreditare A2LA

ArcVera Renewables, un important furnizor internațional de consultanță și servicii tehnice pentru proiecte eoliene, solare și de stocare, a primit acreditarea continuă în conformitate cu standardul internațional ISO / IEC 17025: 2017 recunoscut de la Asociația Americană pentru Laborator de Acreditare (A2LA) pentru energia turbinei eoliene ArcVera. servicii de testare a performanței (PPT) (număr de certificat 5339.01).

Ingeteam atinge o capacitate instalată de 50GW

Ingeteam a anunțat că a comandat până în prezent 50GW de echipamente electrice de conversie a energiei eoliene, datorită vânzărilor constant puternice de convertoare de energie eoliană și a cabinelor de control eolian.

Biocombustibil

Webinar Aprovizionarea cu biomasă in sud-estul Asiei: îndeplinirea și întreruperea contractelor, 27 mai 2020

În cadrul acestui webinar #CMTBiomass, am invitat 5 furnizori cheie din Malaezia, Thailanda, Vietnam și Indonezia să ni se alăture în cadrul acestei discuții cu privire la lanțul regional de aprovizionare cu biomasă SEA și perspectivele din piețele cererii din Japonia și Coreea de Sud, care au o întrerupere a producției provenita din pandemia Covid-19.

Conferința și expoziția europeană de biomasă - EUBCE 2020 a fost reprogramată din cauza Covid-19 / Coronavirus

Vă informăm că, având în vedere focarul mondial Covid-19 / Coronavirus (care a fost declarat pandemic de Organizația Mondială a Sănătății la 11 martie 2020) și restricțiile de călătorie aferente impuse țărilor, organizațiilor partenere și participanților, cea de-a 28-a EUBCE va fi reprogramată de la datele actuale din 27-30 aprilie 2020 să aibă loc in 6-9 iulie 2020. 

Targuri si expozitii

Solar Future NL 2020

Cea mai mare platformă de rețea și inspirație pentru liderii de piață în domeniul energiei solare. Solar Future NL va implica factorii de decizie la nivel înalt din întreaga lume.

Conferința internațională privind energia, mediul și economia. ICEEE2020 a trecut în VIRTUAL

ICEEE2020 se concentrează pe energie, mediu și economie a sistemelor energetice și a aplicațiilor lor. Conferința va oferi un forum atât pentru cercetătorii cât și pentru academicieni din întreaga lume pentru a prezenta lucrări de cercetare originale.

INOVAȚIE ȘI DEZVOLTARE ENERGETICĂ LA SUDUL LUMII, VĂ INVITĂM LA SOLAR EXPO CHILE 2020.

Cea mai bună opțiune pentru a găsi sinergii în regiune poate fi găsită la acest eveniment unic de energie solară și fotovoltaică din Chile, în perioada 13-14 octombrie 2020, la Centrul de evenimente CasaPiedra din Vitacura.

CELE MAI ...
----------
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design