EVENIMENTE

'ICCI 2017' celebreaza anul acesta cea de-a 23-a editie a evenimentului.

    “ICCI 2017” este un eveniment ce sa va desfasura sub forma de Targ si Expozitie care are ca tematica problematica sectorului energetic si de asemenea trateaza si tematici tehnice precum Eficienta Energetica, Tehnologii de Energie Regenerabila, Inovatii pe piata Energiei Regenerabile, Tehnologii Energetice Conventionale dezbatute atat la nivel global cat si particularizand pentru situatia Turciei. De asemenea, evenimentul va dezbate subiecte precum: Echilibru Energetic si Geopolitic, Dialog Energetic Europa-Turcia, Strategii de abordare a Eficientei Energetice in Turcia luand in considerare situatia actuala, Politici, Legislatie si Practici Energetice; si subiecte tehnice precum: Eficienta Energetica, Inovatii pe Piata Energiei Regenerabile, Tehnologii Energetice Conventionale, Operarea si Mentenanta Centralelor Electrice, Cogenerarea, Sisteme de Micro-cogenerare si Trigenerare, Mediu si Sisteme de Reciclare, Software Energetic, Noi Tehnologii si Aplicatiile acestora, Gaz Natural si Petrol, Finantarea Proiectelor Energetice si Lege Energetica, etc. Toate aceste subiecte vor fi dezbatute atat din punct de vedere national, dar si international.

    Turcia se afla pe locul 19 mondial in generarea de curent electric “verde” cu o productie de 252 de miliarde de kWh conform statisticilor. Odata cu cresterea exponentiala a necesitatii energetice

    In acest an se va desfasura cea de-a 23-a editie a acestui eveniment si va avea loc la Centrul Expozitional din Istanbul in perioada 3-5 mai 2017.

Pentru mai multe informatii vizitati: www.icci.com

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design