EVENIMENTE

Horizon Wind Energy in Indiana

Compania Horizon Wind Energy vrea sa capteze potentialul imens al energiei eoliane. Ei planuiesc construirea a patru noi ferme eoliene in Indiana. Acest proiect ii va costa mai mult de 2 miliarde de $. Fermele eoliene din Indiana vor fi cele mai mari ferme ale companiei Horizon.
Compania va instala pana la 660 turbine raspandite pe aproximativ 40.000 de hectare. Cand proiectul va fi pe deplin operational, ar putea produce mai mult de 1000 de megawatts pe an - de ajuns pentru 300000 de case.

 In plus, acestia planuiesc construirea unor ferme  mai mici in Randolph si Howard si mai mult de patru in Ohio. De asemenea, ei detin sapte ferme eoliene operationale in New York, Colorado, Texas, Oregon, Illinois si Minnesota.

Vantul este slab in Indiana, in comparatie cu partea de Vest a Texas-ului, unde sunt in constructie ferme uriase.
Deci, de ce compania Horizon investeste atat de multi bani aici? Ei sunt de parere ca pot transfera usor energia la utilizatori si de aici energia nu trebuie sa fie transferata departe. Ei pot compensa dezavantajul ca vantul este moderat, prin faptul ca fermele eoliene sunt mai aproape de utilizatori.
Compania spera ca prima parte a proiectului sa fie functionala incepand cu anul viitor. Prezenta noilor turbine eoliene va schimba peisajul, dar rezidentii nu se plang.
In mod normal, fermierii  castiga intre 4000-8000 $ pe turbina pe an, venituri care adauga de asemenea resurse financiare la taxele locale. Dar, fermierii nu vor putea sa foloseasca energie electrica generata de propriile lor ferme. Ei isi vor construi propriile mori de vant. Ca un producator independent de putere energetica, Horizon nu poate distribui direct catre clienti.  In schimb, compania vinde la utilitati.

sursa: http://www.alternative-energy-news.info/

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice


  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design