EVENIMENTE

Generator de electricitate mareica pentru locuitorii din St. Davids, UK

Generator de electricitate mareica pentru locuitorii din St. Davids, UK
Incepand de anul viitor, pentru o perioada de 12 luni, in localitatea St. Davids din regiunea Pembrokeshire, UK, se va instala un generator pentru producerea de electricitate mareica cu scopul de a alimenta cu energie verde consumatorii din zona.

Recent, Ministrul de Finante al Marii Britanii a vizitat zona in care va fi montata instalatia mareica, proiect care va fi dezvoltat cu ajutorul unor fonduri din partea Uniunii Europene in valoare de 8 milioane de lire sterline si este initiat de compania Tidal Energy Ltd, cu sediul in Cardiff.

In cadrul vizitei pe care a efectuat-o la locatia proiectului, Ministrul de Finante a declarat ca investirea de fonduri europene in proiecte prin care se dezvolta cele mai noi tehnologii de producere a energiei regenerabile va aduce beneficii pe termen lung comunitatii locale din regiunea Wales.

Finantarea europeana nu numai ca va oferi sprijin economic si electricitate durabila locuitorilor din regiune, dar va ajuta si la indeplinirea tintelor de energie verde pentru reducerea emisiilor de carbon si la crearea de noi locuri de munca pe piata locala.

Sursa: NewsWales

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design