EVENIMENTE

GE Energy deschide un nou Centru de Tehnologie la Belfort

GE Energy deschide un nou Centru de Tehnologie la Belfort; echipa
internaţională de ingineri va dezvolta noua generaţie de soluţii energetice, ecologice

BELFORT, FRANŢA – 30 iunie, 2009 – GE Energy a deschis un nou Centru de Tehnologie la Belfort, sediul european al companiei din ultimii 10 ani şi centrul internaţional de excelenţă pentru producţia de turbine cu gaz de dimensiuni medii. Noul Centru de Tehnologie va găzdui până la 400 de ingineri din 15 ţări diferite care se vor ocupa de dezvoltarea celei mai avansate tehnologii ce va permite clienţilor să facă faţă provocărilor legate de mediu şi de energie.

Ocupând o suprafaţă de 12.000 m2, centrul va deveni complet operaţional în luna septembrie 2009 şi reprezintă o investiţie comună a GE Energy şi Sempat’s (Société patrimoniale du Territoire de Belfort) în valoare de aproximativ 25 milioane euro.

„În pofida actualei recesiuni economice globale, GE Energy continuă să
investească în inovaţie,” a declarat Ricardo Cordoba, GE Company Officer şi Preşedinte al GE Energy pentru Europa de Vest şi Africa de Nord. „Inaugurăm noul nostru Centru de Tehnologie într-un moment în care aproape toată lumea vorbeşte despre provocările din domeniul energetic şi al mediului, cum ar fi creşterea cererii, efectele schimbărilor climatice şi nevoia de a reduce costurile de producţie a energiei. Viitorul aparţine dezvoltării celor mai avansate, mai eficiente şi mai curate tehnologii; şi toate acestea vor face parte din misiunea noului nostru centru.”

Deschiderea Centrului de Tehnologie consolidează rolul pe care îl joacă
Belfort, în calitatea sa de cel mai important centru de excelenţă al GE
Energy la nivel global pentru producţia de turbine cu gaz industriale.

Construit cu sprijinul Sempat, Centrul de Tehnologie este dedicat
managementului proiectelor clienţilor din întreaga lume şi cercetării şi
dezvoltării continue a tehnologiilor existente pentru turbine cu gaz.
Emmanuel Kerrand, director al Centrului de Tehnologie, a arătat că unitatea este proiectată pentru a asigura „un mediu de lucru ultra-modern” personalului său. „Valorificăm expertiza echipei noastre europene de ingineri pentru a proiecta tehnologii noi, de ultimă generaţie pentru producţia de energie, inclusiv turbine cu gaz performante,” a declarat acesta.

Noul Centru de Tehnologie reprezintă încununarea a 10 ani de investiţii ale GE Energy în Belfort. De la stabilirea sediului său european aici în anul 1999, GE Energy a devenit principalul exportator în regiune, având în prezent 2.000 de angajaţi.

Unitatea din Belfort joacă un rol important în activităţile GE de producţie a energiei la nivel global, prin producerea turbinei cu gaz Frame 6FA, o turbină cu gaz de putere medie, cu tehnologie avansată, produsă exclusiv în unitatea din Belfort. Această tehnologie şi-a dovedit eficienţa prin cele peste două milioane şi jumătate de ore de funcţionare comercială în Europa şi în întreaga lume. Pentru a aniversa inaugurarea noului Centru de Tehnologie, GE Energy a expediat astăzi, în mod oficial, turbina cu gaz Frame 6FA cu numărul 100, care se îndreaptă spre un proiect din Rusia.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:

George Carpov
Mmd România
Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants
Tel: 021.335.55.70
Mobil: 0749169203
Mail: george.carpov@mmdcee.com


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice


  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design