EVENIMENTE

Evergreen Solar introduce noi panouri solare


Evergreen Solar a prezentat noua sa serie de panouri solare ES-A la standul său in timpul InterSolar 2008 din Munchen, Germania care a avut loc intre 12-14 iunie.Această nouă linie de 200, 205 şi 210 W are cele mai bune caracteristici produse Evergreen Solar .Avand o toleranta de -0, +5 W seria ES-A oferă cea mai bună putere de toleranţă disponibila in prezent in industrie.Seria ES-A serie este o gama de inaltă calitate de panouri solare, oferind performanţă si un cost eficient de instalare.Bazate pe informatiile furnizate de clienti aceste panouri au cabluri extinse, care pot elimina probleme de cablare , noi conectori care fac conexiuni intre panouri de rapid şi de buna calitate, precum şi o tensiune joasa de configurare . Toate panourile solare sunt construite folosind tehnica Ribbon tehnologia cea mai ecologica din industrie care practic nu au siliciu. Amprenta de carbon a acestor panouri este de pană la 50% mai mic decat cel al concurenţilor săi . Noua ES-A nu foloseşte ambalaje din carton, pentru a minimiza costurile la locul montajului şi pentru eliminarea deşeurilor.

"Aceste panouri sunt cele mai puternice panouri solare cu toleranţ cea mai stransa din industrie permitand clientilor nostri sa obtina o performanţa optimă. In acelaşi timp, suntem mandri de a conduce acreditările de mediu din industrie cu cea mai mică de carbon amprenta disponibila in prezent. " declara Dr. Terry Bailey, Senior Vice President, Marketing and Sales.

Noua serie de panouri ES-A serie folosesc revoluţionarul cuptor Quad care creează patru "panglici" de siliciu simultan utilizand tehnici automate de taiere in banda . Compania a prezentat si noul cuptor Quad la InterSolar 2008. Cuptoare de Quad vor fi folosite pentru toate produsele companiei in noua sa zona de productie ecologica din Devens, Massachusetts .

Sursa : http://www.evergreensolar.com/Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design