EVENIMENTE
EU PVSEC – pregatiri pentru editia 2017EU PVSEC 2016, care s-a desfasurat in perioada 24-28 Octombrie la Singapore, a fost cel mai mare eveniment dedicat cercetarii in domeniul energiei fotovoltaice, aducand laolalta 1742 de participanti din 73 de tari.

Acordul COP-21 a intrat in vigoare incepand cu 4 Noiembrie 2016 si a atins un punct important in ceea ce priveste ratificarea sa de catre mai mult de 55 de grupuri, reprezentand peste 55% din emisiile la nivel global. In acest moment ne aflam in situatia interesanta si provocatoare, in calitate de comunitate a energiei fotovoltaice la nivel global, sa dezvoltam sisteme de energie capabile sa ofere reduceri masive de emisii cu efect de sera, asigurand in acelasi timp si oportunitati de dezvoltare sustenabila.

Nimeni nu are nicio indoiala ca energia fotovoltaica va juca un rol crucial in atingerea acestui scop, gratie tehnologiei si evolutiilor de pe piata din ultimele doua decenii. Prin implicarea celor mai buni cercetatori, oameni de stiinta, ingineri, dezvoltatori si designeri, evenimentul EU PVSEC isi doreste sa ofere celor direct interesati si nu numai o perspectiva asupra a ceea ce va reprezenta acest sector al energiei fotovoltaice in viitor.

Editia 2017 a EU PVSEC se va organiza intre 25 si 29 Septembrie la Amsterdam, in Olanda.


Sursa: https://www.photovoltaic-conference.com/

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

    Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la violență sau ura vor fi sterse. Îi rugam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe NaturEnergy.

Sisteme solare termice


  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design