EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie solara termica
Energie solara termica

83% dintre britanici prefera energia solara

Cel mai recent studiu realizat de catre Departamentul pentru Energie si Schimbari Climatice din Marea Britanie a scos la iveala faptul ca locuitorii Regatului Unit sunt extrem de receptivi cand vine vorba despre energiile noi, regenerabile, 83% dintre ei declarandu-se sustinatorii implementarii unor tehnologii solare. Sondajul a inclus date din 2.000 de locuinte.

Racoare din energie solaro-termica

Institutul German pentru Ecologie Aplicata a aratat in cel mai recent studiu al sau ca energiile regenerabile au capacitatea de a satisface cel putin jumatate din nevoia de racire a Uniunii Europene pana in 2020.

O gradinita din Rusia face economii la factura de incalzire

Un proiect-pilot din orasul rusesc Perm are ca obiectiv economisirea de energie de catre proprietatile publice. O gradinita a redus costurile facturii de incalzire cu 24,5%, printr-o imbunatatire a sistemului de incalzire si apa calda.

Subventia pentru panourile solare ar putea scadea la 80 procente

Incet, dar sigur “Casa verde” devine “Blocul verde”! Programul prin care romanii vor fi ajutati de stat sa-si instaleze panouri solare va demara saptamana viitoare, promite Ministerul Mediului...

Bugetul programului Casa Verde, redus cu 40 procente

Programul Casa Verde va avea in acest an un buget total de 310 milioane de lei, iar lansarea lui ar putea fi anuntata in cursul acestei saptamani, sustin autoritatile de mediu...

Energie solara termica
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design