EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie solara termica
Energie solara termica

Sistem solar la peste 100 de metri inaltime in Cehia

Lucrarile la constructia care urmeaza sa devina cea mai inalta cladire din Cehia sunt pe cale sa se finalizeze, imobilul fiind situat in Brno, oras cu 400.000 de locuitori.

Unul din cinci nemti vrea sa investeasca in energie solara

Un studiu de piata comandat de compania LG Electronics si realizat de TNS Emnid, un important institut de cercetare si sondare a opiniei publice din Germania, releva ca 20% din populatia germana intervievata este tentata sa investeasca in productia de energie solara.

Inca un producator pe piata sistemelor solaro-termice

Avand in vedere ca viitorul industriei energiei solare sta in special in instalatiile de dimensiuni mari, multi producatori incearca sa-si depaseasca limitele si sa patrunda in zona companiilor dezvoltatoare importante, care gestioneaza proiecte solare la scara mare.

Spania a inregistrat un nou record la energia solara concentrata

Spania, care este liderul mondial in sectorul energiei solare concentrate, a stabilit luna trecuta un nou record, dupa ce fermele solaro-termice spaniole au produs 3,23% din consumul zilnic la nivel national.

66% dintre englezi nu stiu cat costa un sistem solar

Un grup de experti in eficienta energetica de la The Eco Experts au realizat recent un studiu din care reiese ca 92% dintre britanici sunt din ce in ce mai ingrijorati cand vine vorba de costurile facturilor la electricitate, numai 8% declarandu-se neinteresati de acest subiect.

Energie solara termica
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design