EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie solara termica
Energie solara termica

"ENERGIE SOLARA IN TURISM"

Multe hoteluri si pensiuni din tara folosesc energia solara, sub forma de apa calda menajera si aport la incalzire, utilizand echipamente furnizate de firma CYCLON. Incurajam si sprijinim proprietarii de hoteluri, pensiuni si vile sa-si monteze sisteme solare-termice pentru producere de apa calda menajera si aport la incalzire, precum si sisteme fotovoltaice pentru producerea energiei electrice, realizandu-se o economie substantiala la costurile privind energia.

Un cartier intreg incalzit cu energie solara in Salzburg

De la inceputul acestei luni, o intreaga zona rezidentiala din Salzburg, Austria, este incalzita cu ajutorul unor colectoare solare. In acest perimetru sunt localizate 300 de locuinte, o gradinita, un camin pentru studenti, dar si numeroase magazine. Suprafata de pe care este colectata energia solara pentru acest proiect este de aproximativ 2000 de metri patrati.

Asociatia elvetiana pentru industria solara incurajeaza montarea de sisteme solare

In cadrul unei conferinte pe tema incalzirii cu energie solara, desfasurate zilele trecute, Asociatia Elvetiana pentru Industria Solara (Swissolar) a prezentat o strategie care prevede incurajarea montarii de catre cetateni de sisteme solare pe acoperisurile locuintelor lor.

Primul proiect solar-termic TiSun in Albania

Datorita conditiilor meteo foarte bune, cu multe zile insorite, Albania are un potential urias pentru folosirea energiei soarelui. De aceea, compania austriaca TiSun a instalat luna trecuta la Tirana un sistem solar-termic care va produce apa calda menajera pentru Societatea Germana pentru Cooperare Internationala.

RoEnergy Bucuresti 2013, la a III-a editie

Cine are stand la RoEnergy? Companii din Europa, SUA si Asia si-au asigurat participarea la RoEnergy Bucuresti 2013.

Energie solara termica
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design