EVENIMENTE

ENERGIE SOLARA IN TURISM

CYCLON este pe piata instalatiilor solare de peste 8 ani, avand experienta in proiectarea, montajul si punerea in functiune a sistemelor solar-termice si fotovoltaice.

Portofoliul de lucrari include instalari de sisteme solare-termice in domeniul turismului (Hoteluri, Pensiuni), in domeniul administrativ (Gradinite, Scoli, Licee, Universitati, Primarii, Camine de Batrani), in domeniul sanatatii (Spitale), la Institutii de cult (Catedrale, Biserici, Manastiri), sisteme solare de producere apa calda necesara proceselor tehnologice ale companiilor din industria alimentara, dar si sisteme instalate in domeniul privat, pentru producere apa calda menajera si aport la incalzire, sisteme solare cuplate cu pompe de caldura, cu ventiloconvectoare sau cu instalatia de incalzire in pardoseala, sisteme solare fotovoltaice.

CYCLON, in parteneriat cu Producatorul australian de panouri solare APRICUS, lanseaza in perioada 17 Iunie – 30 Septembrie 2013, Oferta speciala “Energie solara in turism!''.

Multe hoteluri si pensiuni din tara folosesc energia solara, sub forma de apa calda menajera si aport la incalzire, utilizand echipamente furnizate de firma noastra. Incurajam si sprijinim proprietarii de hoteluri, pensiuni si vile sa-si monteze sisteme solare-termice pentru producere de apa calda menajera si aport la incalzire, precum si sisteme fotovoltaice pentru producerea energiei electrice, realizandu-se o economie substantiala la costurile privind energia.

CYCLON este Unic Importator in Romania pentru Sistemele Solare APRICUS, acestea fiind disponibile in 2 variante, in functie de numarul tuburilor vidate din componenta lor: AP20 (20 de tuburi vidate) si AP30 (30 de tuburi vidate), dimensionarea facandu-se raportat la necesarul de apa calda menajera al hotelului sau pensiunii.

Mai multe detalii despre caracteristicile si avantajele montarii unor astfel de sisteme solare puteti gasi pe site-ul oficial al companiei CYCLON, www.cyclon.ro, la sectiunile “Energie regenerabila” si “Oferte”.

O campanie sustinuta de www.naturenergy.ro.

Din aceeasi categorie

ANUNTURI

---dddddd-----
Sisteme solare termice
  • Energia vantului
  • Energie solara cu panouri fotovoltaice
  • Energie geotermala
  • Energia mareelor
  • Energie Hidro
  • Biocombustibil
  • Energie solara
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design