EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie solara fotovoltaica
Energie solara fotovoltaica

Dezbatere publica privind aprobarea preturilor de vanzare a energiei electrice produse din surse regenerabile

      ANRE anunță organizarea întâlnirii pentru dezbaterea publică a Proiectului de Ordin  pentru aprobarea preturilor de vanzare a energiei electrice produsă în centrale electrice din Surse Regenerabile cu putere electrica instalata sub 100kW apartinând persoanelor fizice catre operatorii de distribuție concesionari.


“EES Europe” revine pe scena targurilor si expozitiilor cu cea de-a 3-a editie.

“EES Europe” este una dintre cele mai mari expozitii de baterii si sisteme de stocare a energiei din Europa. Este un eveniment care aduce laolalta producatori, distribuitori, furnizori si utilizatori ai sistemelor de stocare a energiei atat mobile cat si stationare. Acest eveniment are loc anual, simultan cu evenimentul Intersolar Europa in orasul Munich, Germania.


A 9-a editie a PV Guangzhou isi deschide portile in vara anului 2017

   

    PV Guangzhou este un eveniment care in anul 2016 se bucura de prezenta a 200 de intreprinderi internationale cunoscute precum Yingli Solar, 3HZ-SOLAR, Guoyu, JCN New Energy si altele. Expozitia a pus la dispozitie o gama variata de produse precum: materii prime, materiale principale si auxiliare, masinarii si echipamente, celule fotovoltaice, etc. Astfel, evenimentul a adus peste 20 000 de profesionisti in domeniu din tari precum: Franta, Italia, Australia, India, Singapore, Vietnam, Pakistan, Iran, Spania, Africa de Sud, Indonezia, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Korea, Thailanda si multe altele, care au vizitat si a cumparat produsele expuse.


China vrea sa investeasca 360 de miliarde de dolari in energie verde pana in 2020Surse guvernamentale din China au declarat cu cateva zile in urma ca tara lor si-a stabilit ca scop pentru anul 2020 investitii in energie regenerabila, in special eoliana si solara, in valoare de 360 de miliarde de dolari.

De asemenea, chinezii intentioneaza ca in urmatorii ani peste 13 milioane de locuri de munca in industria energiei din surse regenerabile sa fie create in cadrul acestui mega-proiect ambitios.

EU PVSEC – pregatiri pentru editia 2017

EU PVSEC 2016, care s-a desfasurat in perioada 24-28 Octombrie la Singapore, a fost cel mai mare eveniment dedicat cercetarii in domeniul energiei fotovoltaice, aducand laolalta 1742 de participanti din 73 de tari.

Panouri fotovoltaice
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design