EVENIMENTE

NaturEnergy » Energie solara fotovoltaica
Energie solara fotovoltaica

A 9-a editie a PV Guangzhou isi deschide portile in vara anului 2017

   

    PV Guangzhou este un eveniment care in anul 2016 se bucura de prezenta a 200 de intreprinderi internationale cunoscute precum Yingli Solar, 3HZ-SOLAR, Guoyu, JCN New Energy si altele. Expozitia a pus la dispozitie o gama variata de produse precum: materii prime, materiale principale si auxiliare, masinarii si echipamente, celule fotovoltaice, etc. Astfel, evenimentul a adus peste 20 000 de profesionisti in domeniu din tari precum: Franta, Italia, Australia, India, Singapore, Vietnam, Pakistan, Iran, Spania, Africa de Sud, Indonezia, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Korea, Thailanda si multe altele, care au vizitat si a cumparat produsele expuse.


China vrea sa investeasca 360 de miliarde de dolari in energie verde pana in 2020Surse guvernamentale din China au declarat cu cateva zile in urma ca tara lor si-a stabilit ca scop pentru anul 2020 investitii in energie regenerabila, in special eoliana si solara, in valoare de 360 de miliarde de dolari.

De asemenea, chinezii intentioneaza ca in urmatorii ani peste 13 milioane de locuri de munca in industria energiei din surse regenerabile sa fie create in cadrul acestui mega-proiect ambitios.

EU PVSEC – pregatiri pentru editia 2017

EU PVSEC 2016, care s-a desfasurat in perioada 24-28 Octombrie la Singapore, a fost cel mai mare eveniment dedicat cercetarii in domeniul energiei fotovoltaice, aducand laolalta 1742 de participanti din 73 de tari.

Energia din surse verzi a depasit-o deja pe cea din carbune

Cifrele statisticilor de profil arata ca in fiecare zi a anului trecut in lume s-au construit aproape jumatate de milion de panouri solare, iar Chinaa excelat la productia de turbine eoliene, cu o medie de doua turbine pe ora!

Romania – aproape 1 GW de capacitate fotovoltaica noua in ciuda taierilor de subventii

Tara noastra a adaugat 850 de MW de capacitate fotovoltaica noua in ultimele opt luni, in ciuda schimbarii schemei de sprijin pentru producatorii de energie verde. In plus, Romania are impreuna cu Turcia o serie de proiecte ambitioase de energie la care se lucreaza intens, printre care 1 GW de capacitate si o linie de electricitate subacvatica de 450 de km lungime, care va lega cele doua tari.

Panouri fotovoltaice
PARTENERI MEDIA
DK ExpoReal Time Web Analytics Solutie web: Open Web Design